Faculteit der Rechtsgeleerdheid
Zoek in de site...

Bachelordiploma

Wanneer je aan alle onderdelen van je examenprogramma hebt voldaan dien je zelf het bachelordiploma aan te vragen. Vraag het bachelordiploma op tijd aan. Doe je dit niet, dan kan er vertraging bij het afstuderen in de Master optreden.

Bacheloruitreiking in het studiejaar 2023-2024

Balie-afgifte 22 april 2024: nieuwe aanvragen worden in beginsel* ingedeeld voor de balie-afgifte op 22 april 2024, waarbij je het diploma kunt afhalen bij de balie van Diploma Services. Aanvragen kan tot 18 maart 2024.
Feestelijke uitreiking najaar 2024: exacte data worden nader bekend gemaakt.

*Indien je graag bij de feestelijke uitreiking in het najaar 2024 aanwezig wenst te zijn kun je dit aangeven in het opmerkingen veld. Je ontvangt je diploma dan pas in het najaar, maar je examen wordt wel al geregistreerd bij DUO.

Let op: voor het verkrijgen van een getuigschrift mogen studenten in beginsel voor maximaal 50% zijn vrijgesteld van de opleiding en dienen ze minimaal 50% van de desbetreffende opleiding bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid (Radboud Universiteit) te hebben gevolgd en behaald.

Gewisseld van opleiding of behaal je twee of meer diploma’s?

Per collegejaar 2023-2024 geldt dan het volgende t.a.v. vrijstellingen en het toepasselijke Onderwijs- en Examenreglement (OER).