Faculteit der Rechtsgeleerdheid
Zoek in de site...

Studieadvisering en begeleiding

Ervaar je studieproblemen of persoonlijke problemen? Ben je op zoek naar extra uitdaging of wil je in het buitenland studeren? Wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Op deze pagina vind je waar je terechtkunt met dit soort vragen binnen de rechtenfaculteit.

Heb je een algemene of administratieve vraag over je studie?

Hiervoor kun je terecht bij de STIP Rechten. Kom langs, of stel je vraag via stip-fdr@ru.nl of telefonisch (024-3612308) aan de medewerkers van STIP Rechten.

Studieadviseurs

Loop je ergens tegenaan of heb je een vraag over je studieprogramma? Hiervoor kun je terecht bij de studieadviseurs.  Klik op de link hieronder om te zien wie de studieadviseurs zijn en op welke manier je met ze in contact kunt komen.

International Office

Heb je een vraag over studeren in het buitenland of over de master International and European Law? Bezoek dan het spreekuur op dinsdag of donderdag, of maak een afspraak via de afspraakplanner voor uitgebreidere vragen.

Career Service

Career Service Rechten helpt je bij de oriëntatie op de (juridische) arbeidsmarkt. Je kunt terecht voor informatie over stages en je kunt deelnemen aan presentaties, workshops en beroependagen. Ook kun je een afspraak maken om al je vragen te stellen over loopbaanoriëntatie.

Weet je niet waar je terechtkunt met jouw vraag?