Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Televisieprogramma Sophie & Jeroen over het Marengo-proces

Datum bericht: 20 februari 2024

Op maandag 26 februari besteedt het televisieprogramma Sophie & Jeroen (iedere werkdag om 19.00 uur op NPO1) aandacht aan het Marengo-proces, in vooruitblik op de uitspraak de dag erna. Tijdens die uitzending geeft het bekende advocatenduo Anker & Anker een college over ‘levenslang’, dit omdat het OM zesmaal levenslang heeft geëist in deze zaak. De studio wordt die dag gevuld met rechtenstudenten. De studenten krijgen ook de mogelijkheid om in de uitzending de gebroeders Anker vragen te stellen.

Locatie: De studio is op de Andre van Duin Boulevard 6 op het Mediapark in Hilversum.
Tijdstip aanvang: 18:00
Bereikbaarheid: Met het OV is de studio te bereiken via station Hilversum Mediapark. Parkeren kan op het parkeerterrein op het mediapark.

Wil jij hier bij zijn? Aanmelden kan via soufian.bouaziz@bnnvara.nl

Vermeld hierbij je voor- en achternaam nodig en je telefoonnummer, zodat telefonisch contact opgenomen kan worden om een en ander door te spreken.

Hopelijk tot dan!