Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Boeken bestellen via Stichting Belangenbehartiging Juridische Studenten (SBJS)

Datum bericht: 28 augustus 2023

Studystore is in februari dit jaar per direct opgeheven. SBJS is achter de schermen hard bezig geweest met het onderzoeken van alternatieven. Vanaf heden zal SBJS  samenwerken met Boekhandel Roelants.

Boekhandel Roelants is een onafhankelijke boekhandel gevestigd in Nijmegen. Sinds 1970 voorzien zij Nijmegen en omstreken van literatuur, handboeken, studieboeken en fictie. Vanaf komend semester zullen zij de studenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid hier ook van voorzien. Deze samenwerking biedt zowel de studenten als studentenverenigingen voordelen:
• 10% korting op Nederlandstalige studieboeken binnen de bestelperiode, 5% erbuiten;
• 15% korting op Engelstalige titels;
• 10% korting op het gehele (niet-studiegerelateerde) Engels-, Frans- en Duitstalige assortiment voor alle leden van de diverse juridische studieverenigingen in de boekhandel;
• Een lokaal aanspreekpunt in het centrum van Nijmegen, waar boeken ook fysiek kunnen worden afgehaald;
• Geïnformeerde en enthousiaste medewerkers als aanspreekpunt voor studenten (“klantenservice”);
• Een aanspreekpunt voor vragen;
• Meerdere decennia aan kennis over studieboekenleveringen.

Boeken bestellen
Via de link op de portal (onder “Je opleiding”) word je naar de website van SBJS gestuurd. Op deze website vind je een link naar Boekhandel Roelants. De bestelpagina’s van Roelants zijn ook toegankelijk gesteld via hun eigen website. De kortingscode die je hierbij kunt gebruiken is “LAW<3BOOKS”.

Voor vragen over bestellingen biedt Boekhandel Roelants een uitgebreide klantenservice. Zij zijn zowel via de mail als persoonlijk bereikbaar.