Faculteit der Rechtsgeleerdheid
Zoek in de site...

Bereikbaarheid

Adres

Montessorilaan 10
6525 HR Nijmegen

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is gevestigd in het Grotiusgebouw van de Radboud Universiteit. We raden u aan om met het openbaar vervoer te komen.

Openbaar vervoer

Er stoppen treinen op station Nijmegen en station Nijmegen Heyendaal. U kunt uw treinreis plannen via de website van de NS.

Vanaf station Nijmegen en station Nijmegen Heyendaal rijden er diverse bussen naar het Grotiusgebouw. U stapt uit bij bushalte Spinozagebouw/Tandheelkunde aan de Erasmuslaan, zie de onderstaande plattegrond.

In vakanties en weekenden rijden er minder bussen naar de universiteit. Plan uw reis via 9292.

Bij de hoofdingang van de Universiteitsbibliotheek (Erasmuslaan 36) is een oplaadpunt voor de OV-chipkaart.

P+R

De Breng Direct Waalsprinter (lijn 300) vertrekt vanaf P+R Waalsprinter aan de Ovatonde op de Prins Mauritssingel. P+R Waalsprinter is eenvoudig te bereiken vanuit de richtingen Arnhem, Bemmel en Tiel. Volg de borden langs de A325.

Auto

Vanaf alle invalswegen in Nijmegen wordt de Radboud Universiteit aangegeven op de ANWB-wegwijzers. Bezoekers van de faculteit wordt geadviseerd te parkeren in P6, de ondergrondse parkeergarage van het Grotiusgebouw. Alleen vanaf parkeerlaag -2 heeft u toegang tot de lift naar de verschillende verdiepingen van het Grotiusgebouw.

Er geldt eenrichtingsverkeer in deze omgeving; vanaf de Erasmuslaan rijdt u de Comeniuslaan in. U verlaat het parkeerterrein via de Montessorilaan, richting de Erasmuslaan.