Algemene voorwaarden voor inschrijvingen bij betaalde evenementen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor de inschrijving bij betaalde evenementen van de Radboud Universiteit met de betaalmodule Ingenico en het subdomein https://webforms.ru.nl.

Algemene gegevens

Bij de inschrijving voor betaalde evenementen zijn de volgende gegevens van toepassing.
Naam: Radboud Universiteit Nijmegen
Adres: Houtlaan 4, 6525 XZ  Nijmegen
Contact: 024-3616161, info [at] ru.nl (info[at]ru[dot]nl)
IBAN: NL24INGB0001363505
Kamer van Koophandel: 41055629
Vestigingsnummer: 000021375372
BTW-nummer: NL0029.68.721.B01

Geen winstoogmerk

De Radboud Universiteit heeft met het aanbod van haar betaalde evenementen geen winstoogmerk. De Radboud Universiteit bedrijft met haar betaalde evenementen geen handel en daarom is de wet Koop op Afstand niet van toepassing op het evenementenaanbod.

Aanbod

Evenementen worden uitsluitend aangeboden via https://www.ru.nl en http://webforms.ru.nl. Bij betaalde evenementen wordt altijd de totaalprijs aangegeven. De Radboud Universiteit rekent geen servicekosten of andere kosten achteraf.

Inschrijvingprocedure & betaling

Met een inschrijfformulier kan er ingeschreven worden voor een evenement. Bij een betaald evenement is aan het formulier de betaalmodule Ingenico gekoppeld. Afhankelijk van het evenement kan betaald worden met iDEAL, PayPal, Mastercard, Visacard, Maestro of V PAY. Bij gebruik van een credit card wordt de betaling direct uitgevoerd. Na het doorlopen van de inschrijvingprocedure ontvangt de inschrijver een bevestiging van de inschrijving en de betaling op het tijdens de inschrijfprocdure aangegeven e-mailadres.

Inschrijving en deelname

Inschrijvingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Bevestiging van uw inschrijving is nog geen bevestiging van deelname. Na betaling en afhandeling wordt er een bevestiging van deelname verzonden. Deze bevestiging, in de vorm van een e-mail of barcodeticket geeft toegang tot het evenement. Inschrijving en deelname is persoonlijk en mag en kan niet worden overgedragen aan andere personen. Doorverkopen van deelname bevestiging en/of barcodeticket is niet toegestaan en maakt deelname ongeldig.

Barcodeticket

Bij deelname bevestiging met barcodeticket, moet de barcodeticket duidelijk uitgeprint of goed zichtbaar op tablet of smartphone aangeboden worden bij de ingang tot het evenement.

Herroeping & restitutie

Een inschrijving voor een betaald evenement kan tot 7 dagen voor dat het evenement start of plaatsvindt zonder opgave redenen herroepen worden. Dit dient per e-mail aan de organisator van het evenement kenbaar gemaakt te worden. Restitutie van het inschrijfgeld van het betaalde evenement vindt alleen plaatst als de afmelding uiterlijk 7 dagen voor aanvang van het evenement per e-mail aan de organisator kenbaar is gemaakt en voorzien van alle inschrijfgegevens en correct IBAN-nummer.

Wijzigingen

De Radboud Universiteit behoudt zich het recht voor wijzigingen aan het evenementenaanbod aan te brengen. Bij een beperkt aantal inschrijvingen voor een evenement kan tot annulering of uitstel worden overgegaan. Betaalde inschrijvingen worden in een dergelijk geval gerestitueerd.

Klachten

De Radboud Universiteit stelt alles in het werk om inhoudelijk als organisatorisch kwalitatief hoogwaardige evenementen aan te bieden. Bij teleurstelling of klachten kan er per e-mail of telefonisch contact opgenomen worden met de organisator van het evenement. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de algemene klachtenregeling van de Radboud Universiteit.