Zoek in de site...

Webinar Gezond organiseren

Datum
donderdag 20 oktober 2022Plaats in agenda
Tijd
vanaf 16:30
Locatie
Online (Zoom)
Organisator
Radboud Management Academy
Spreker
Jesper Hanssen
Beschrijving

Gezond organiseren: leer gezond werken te ondersteunen

Eén van de grootste uitdagingen waar organisaties deze tijd mee kampen is de krapte op de arbeidsmarkt. Er vindt een pittige strijd plaats tussen organisaties om de arbeidsplaatsen gevuld te krijgen. Het is in deze tijd extra belangrijk om aantrekkelijk te zijn als werkgever. Naast het bieden van interessant en zinvol werk schermen organisaties die het zich kunnen permitteren met goede arbeidsvoorwaarden en een mooi opleidingsaanbod.
Daarnaast is het natuurlijk zaak om zuinig te zijn op de mensen die al wel in de organisatie werken. Organisatie investeren daarom bijvoorbeeld in sportfaciliteiten, vitaliteitsbudgetten,  stoelmassages, kinderopvang en bieden de mogelijkheid tot hybride werken. Dit alles om medewerkers gezond en fit te houden.
Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat de manier waarop het werk georganiseerd is gezond werken ondersteund? Hoe organiseer je werk met lagere stressrisico? Deze vragen staan centraal in de webinar.

Interesse? Neem deel aan deze webinar Gezond organiseren!

Neem deel aan de webinar van Jesper Hanssen op donderdag 20 oktober om 16.30 uur. Na afloop is er volop de mogelijkheid om vragen te stellen. Deelname aan de webinar in de Leven Lang Ontwikkelen Week is geheel gratis.
Aanmelden

Meld je hier aan voor de webinar.