Deeltijdmaster Bedrijfskunde


202301 Coen Bedrk 1000x420_300

Deeltijdmaster Bedrijfskunde

Ervaar jij in jouw professionele leven uitdagingen op het gebied van organiseren en wil je graag zowel professioneel als persoonlijk blijven groeien? Tijdens de deeltijdmaster Bedrijfskunde van Radboud Management Academy leer je vanuit meerdere invalshoeken beter organiseren waarbij we de mens centraal stellen. Met een positieve impact op het werk voor medewerkers, processen, resultaat en de wereld om ons heen.

Op dit moment wordt deze opleiding opnieuw vormgegeven. Wil jij weten wanneer deze opleiding weer start?

roel_schouteten_1


“Wij willen organisaties helpen transformeren, zodat zij een goede bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij waarin zij opereren.”

dr. Roel Schouteten,

Programmamanager

Wat leer je?

Organisatievraagstukken worden steeds complexer en vereisen een breder perspectief voor effectieve oplossingen. De deeltijdmaster Bedrijfskunde van Radboud Management Academy biedt een krachtig antwoord op deze uitdagingen door organisaties en hun omgeving vanuit meerdere invalshoeken te benaderen. En word je een betere gesprekspartner voor je collega’s, management en directie.

Tijdens de deeltijdmaster Bedrijfskunde verkennen we een scala aan theorieën en benaderingen rondom organisaties, en passen we ze direct toe op de concrete uitdagingen die jij in je dagelijkse werk tegenkomt. Hierdoor verwerf je niet alleen kennis, maar ontwikkel je ook praktische vaardigheden die je in staat stellen om een positieve impact te hebben op jouw organisatie.