Zoek in de site...

Deeltijdmaster Bedrijfskunde


202301 Coen Bedrk 1000x420_300

Deeltijdmaster Bedrijfskunde

Ervaar jij in jouw professionele leven uitdagingen op het gebied van organiseren en wil je graag zowel professioneel als persoonlijk blijven groeien? Tijdens de deeltijdmaster Bedrijfskunde van Radboud Management Academy leer je vanuit meerdere invalshoeken beter organiseren waarbij we de mens centraal stellen. Met een positieve impact op het werk voor medewerkers, processen, resultaat en de wereld om ons heen.

Wil je meer te weten komen over wat de deeltijdmaster Bedrijfskunde te bieden heeft? Aarzel niet en meld je aan voor de informatieavond. Het is de eerste stap naar het vergroten van je expertise en het versterken van je invloed in je organisatie.

In het kort

Duur: twee jaar
Start opleiding: 5 maart 2024
Studielast: 15 - 20 uur per week incl. college-uren
Onderwijsvorm: blended (op locatie en online)
Onderwijsdagen: Dinsdag- en donderdagavond
Kosten: € 28.500,– inclusief studiemateriaal
Accreditaties: AACSB en NVAO

Meer weten?

In de brochure vind je nog meer informatie over deze opleiding, ook is het mogelijk om een Cv-check aan te vragen als je twijfelt of je toelaatbaar bent en organiseren wij informatieavonden.

Heb je toch nog vragen? Bel dan tijdens kantooruren met ons op (024) 361 21 08 of mail naar rma@fm.ru.nl

Wil je je inschrijven? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan, waarin we samen zullen kijken of je in aanmerking komt voor de opleiding.

w4q2a8647_website_portret_-_bijgesneden
“Wij willen organisaties helpen transformeren, zodat zij een goede bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij waarin zij opereren.”

Matthijs Moorkamp,
Programmamanager

Wat leer je?

Organisatievraagstukken worden steeds complexer en vereisen een breder perspectief voor effectieve oplossingen. De deeltijdmaster Bedrijfskunde van Radboud Management Academy biedt een krachtig antwoord op deze uitdagingen door organisaties en hun omgeving vanuit meerdere invalshoeken te benaderen. En word je een betere gesprekspartner voor je collega’s, management en directie.

Tijdens de deeltijdmaster Bedrijfskunde verkennen we een scala aan theorieën en benaderingen rondom organisaties, en passen we ze direct toe op de concrete uitdagingen die jij in je dagelijkse werk tegenkomt. Hierdoor verwerf je niet alleen kennis, maar ontwikkel je ook praktische vaardigheden die je in staat stellen om een positieve impact te hebben op jouw organisatie.

Meer lezen over de deeltijdmaster Bedrijfskunde? Download dan de brochure.

Instroomeisen

Voor de deeltijdmaster Bedrijfskunde gelden de volgende instroomeisen:

- Je bent in bezit van een relevant hbo- of wo-diploma
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring

Twijfel je of je in aanmerking komt? Doe een CV-check, wij denken graag met je mee.

Iets voor jou?

  • Leer hoe je knelpunten in organisaties, netwerken en processen succesvol en met de mens centraal kunt analyseren en veranderen.

  • Leer theorieën en benaderingen toepassen op de uitdagingen in jouw werk en vergroot jouw impact in je organisatie.

  • Werk tijdens je masterthesis samen met onze ervaren docenten aan een praktijkcase uit jouw organisatie.