Kortlopende programma's


Kortlopende programma's

Als professional kun je bij ons terecht voor hoogwaardige opleidingen. Door een persoonlijke benadering en een interactieve leervorm verbinden we wetenschap met de praktijk. Je kunt kiezen uit een tweejarige deeltijdmaster Bedrijfskunde (MSc Bedrijfskunde) of een van de kortlopende programma's. Ontdek snel hoe je bij ons verder komt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Innoveren door Creatief Denken

Het is tegenwoordig van groot belang dat je in staat bent om te innoveren. Omdat innovatie en creativiteit cruciaal zijn om vooruitgang te boeken en duurzaam beleid te ontwikkelen. Vergroot met de opleiding Innoveren door Creatief Denken jouw eigen creatieve en innovatieve kwaliteiten door wetenschappelijke inzichten vanuit de psychologie en de bedrijfskunde.

Duurzaamheid & Strategie

Hoe operationaliseer en integreer je maatschappelijke doelen als duurzaamheid en verantwoordelijkheid in de strategie om daadwerkelijk impact te hebben? En hoe kun je jezelf en organisaties voorbereiden op wat komen gaat en zorgen dat we ons kunnen aanpassen aan – onvoorspelbare – toekomstige omstandigheden? In deze opleiding ga je effectief aan de slag met deze grote vragen.

HR-leiderschap in Organisatieontwikkeling

De opleiding zoomt vanuit verschillende invalshoeken in op jouw rol als HR-leider. Van organisatie tot strategie en infrastructuren: alles komt aan bod. Inspirerende topdocenten wijzen je de weg en geven vanuit de wetenschap hun visie op HR-leiderschap. Je krijgt tegelijk handvatten om organisatiedoelen effectief om te zetten in HR-doelen.

Eenvoudig Organiseren van Gemeenten

De complexiteit in strategie, inrichting, sturing en uitvoering van de gemeentelijke organisatie heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Met de opleiding Eenvoudig Organiseren van Gemeenten krijg je antwoorden op de vragen om jouw organisatie niet complexer te maken dan nodig is. En het liefst eenvoudiger.

Psychologie van Organisatieverandering

Waarom blijkt organisatieverandering in de praktijk zo lastig? Meestal wordt deze vraag vanuit een bedrijfskundig perspectief beantwoord. In de opleiding Psychologie van Organisatieverandering worden het bedrijfskundig en het psychologisch perspectief op unieke wijze met elkaar verbonden. Met de opgeleverde inzichten heb jij alles in handen voor een succesvolle organisatieverandering.

Diversiteit & Inclusie (masterclass)

Diversiteit en inclusie zijn van belang voor organisaties omdat bredere perspectieven leiden tot betere besluitvorming. En omdat het bijdraagt aan de sociale verantwoordelijkheid van organisaties. Maar het gaat niet vanzelf, het vraagt een heldere strategie en goed leiderschap. Deze masterclass geeft je in korte tijd inzichten en tools om de onderwerpen diversiteit en inclusie in je organisatie verder te brengen.

Business Data Scientist

Hoe belangrijk data is voor succes in organisaties, weet je al: meer dan ooit! In deze opleiding leer je om te gaan met inrichtings- en verandervraagstukken. Zodat jij jouw organisatie of klant kunt helpen succesvol te worden met data. De opleiding voorziet jou van belangrijke handvatten om hierin een sleutelrol te spelen.

Organiseren in Communities

De omgeving van organisaties is fundamenteel aan het veranderen. Meer en meer vervagen de grenzen van organisaties, wordt kennis delen eenvoudiger door technologische toepassingen en zoeken organisaties naar verbinding. Dat vraagt om nieuwe manieren van (samen)werken.