Instroomeisen en kosten

Op deze pagina is meer informatie te vinden over de instroomeisen en de kosten van de opleiding, duurzaamheid en strategie. Heb je vragen of wil je iets overleggen? Bel dan tijdens kantooruren met Meta Tax van Radboud Management Academy: (024) 361 21 08. Of mail naar rma@fm.ru.nl.

Kosten

De totale kosten van deze opleiding zijn € 6.950,– (vrijgesteld van BTW). Dit bedrag is inclusief studiemateriaal en catering tijdens alle modules en exclusief overnachting tijdens de eerste module. Catering houdt in: warme/koude drankjes en lunches tijdens alle lesdagen en op de eerste dag een diner. Desgewenst kun je gespreid betalen, neem even contact op als je dat wilt.

Laat weten als je (dieet-)wensen of andere vragen hebt, dan houden we daar rekening mee. Overnachtingen zijn optioneel. Geef op het inschrijfformulier aan als je hiervan gebruik wilt maken.

Instroomeisen

Deze opleiding is er voor jou, als je je als professional/manager bezighoudt met strategie-ontwikkeling en -besluitvorming op het gebied van duurzaamheid. De opleiding is ook heel geschikt als je een professional bent die de impact van organisatieplannen op het gebied van bredere duurzaamheid en verantwoordelijke bedrijfsvoering wil stimuleren. Het maakt niet uit of je organisatie profit of non-profit is. Wel gaan we ervan uit dat je ten minste een hbo- of wo-diploma hebt en een academisch denk- en werkniveau. Mocht je niet in het bezit zijn van een hbo-diploma, maar wel het denk- en werkniveau hebben, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen bespreken of deze opleiding bij jou past.