HR-leiderschap in Organisatieontwikkeling


202301 HR beeld stock 1000x420_300

Direct naar:
Jouw docenten - Modules - Brochure -  Contact

Verbinding tussen bedrijfskundig en psychologisch perspectief

In deze opleiding leer je vanuit verschillende invalshoeken naar jouw rol als HR-leider te kijken; van organisatie tot strategie en infrastructuren. Inspirerende topdocenten wijzen je de weg en geven vanuit hun eigen wetenschappelijke discipline hun visie op HR-leiderschap. Je krijgt direct handvatten aangereikt om organisatiedoelen effectief om te zetten in HR-doelen en in de praktijk toe te passen. Je kunt er dus meteen mee aan de slag in je werk!

Tijdens de modules ga je aan de slag met wetenschappelijke experts om leiderschaps- en organisatievraagstukken nader te onderzoeken en te bespreken. Daarnaast doe je dit natuurlijk ook samen met je studiegenoten, waarmee je ervaringen en kennis deelt. Ook mooi meegenomen: je breidt je waardevolle netwerk verder uit.

Meer weten over de opleiding HR-leiderschap in Organisatieontwikkeling? Download dan de brochure.

In het kort

Duur: 7 modules in 4 maanden
Start opleiding: Nader te bepalen
Kosten: €6.190,– vrijgesteld van BTW
Locatie: regio Utrecht
Instroomeisen: hbo- of wo-diploma en academisch werk- en denkniveau.

Meer weten?

In de brochure vind je nog meer informatie over deze opleiding, ook organiseren wij online webinars.

Heb je nog vragen of wil je iets overleggen?  Bel tijdens kantooruren (024) 361 21 08 of mail naar rma@fm.ru.nl.

Jesper Hanssen MSc

“Je verdiept je leiderschapskwaliteiten en zet een grote stap in je ontwikkeling als strategisch gesprekspartner.”

Jesper Hanssen MSc,
Programmamanager

Wat leer je?

Het zijn turbulente tijden waarin technologische en maatschappelijke ontwikkelingen elkaar in snel tempo opvolgen. Deze ontwikkelingen zijn van grote invloed op je organisatie en het werk dat er verricht wordt. Dat vereist nieuw HR-leiderschap met aandacht voor het scheppen van (nieuwe) voorwaarden voor medewerkers zodat zij hun werk kunnen doen. Deze opleiding helpt je daarbij en is daarom méér dan passend in deze bewogen tijden.

De opleiding bestaat uit drie hoofdonderdelen: ontwikkelen van organisatorische infrastructuren, Inzoomen op HR én Organisaties strategie en infrastructuur. Deze onderwerpen worden behandeld op verschillende manieren. De ene keer krijg je masterclasses van inhoudelijke experts, de andere keer is het ervaringsgericht leren waarbij je je denken en doen oprekt. Of groepsgewijze oefeningen om het geleerde te vertalen naar je eigen plannen en vraagstukken. Aangevuld met dialoogsessies om elkaar te helpen en om ervaringen uit de praktijk te delen. Er is volop ruimte voor reflectie en discussie.

Meer lezen over de opleiding HR-leiderschap in Organisatieontwikkeling? Download dan de brochure.

Iets voor jou?

  • Uitgebreide kennis over concepten en modellen die helpen bij het bouwen van organisaties waarin samenwerkende mensen centraal staan.

  • Vaardigheden om organisaties te analyseren met behulp van de aangereikte concepten en modellen

  • Handelingsperspectief voor de rol van HR in moderne organisaties

big_performa-hr-72115d360221a87d78cae71c4f1fdcdf

Wij verzorgen deze opleiding samen met Performa HR: dé specialist als het gaat om ontwikkeling en overdracht van HR-expertise. De waardevolle expertise van Performa HR vind je uitgebreid terug in deze opleiding. Lees meer op performa-hr.nl