Zoek in de site...

Waar Radboud Management Academy voor staat

Jouw vermogen als professional verder ontwikkelen, daar staan wij voor. Dit doen wij door jou vanuit de managementwetenschappen een relevant perspectief op organisaties en de maatschappij aan te bieden. Ook geven we je het vermogen om vanuit dat perspectief invloed uit te oefenen op je organisatie en jouw (persoonlijk) leiderschap verder te ontwikkelen. Daarmee dragen wij bij aan de ontwikkeling van verantwoordelijke professionals voor duurzame organisaties en een duurzame samenleving.

Onze opleidingen zorgen voor een stevig wetenschappelijk fundament om bij te kunnen dragen aan een goede toekomst voor mensen, organisaties en overheid. We bieden je toegang tot wetenschappelijke kennis en de laatste inzichten. Tegelijkertijd is jouw kennis en ervaring zeer waardevol voor zowel de docenten als de andere deelnemers. Daarmee verbinden we wetenschap met de praktijk en ben jij onderdeel van vooruitgang. Je creëert meerwaarde voor jezelf, je organisatie en de maatschappij.

Wij vinden het belangrijk dat deelnemers aan een opleiding zich kunnen focussen op de inhoud. Om die reden wordt iedere groep persoonlijk begeleid zodat je altijd een vast aanspreekpunt hebt en vragen snel worden beantwoord. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je zoveel mogelijk waarde uit je opleiding haalt. Voor de start neemt een docent persoonlijk contact met je op om af te stemmen hoe we dit kunnen realiseren.

Wij begeleiden je met betrokkenheid en passie bij verdere ontwikkeling van jouw vermogen en persoonlijk leiderschap.