Zoek in de site...

Duurzaamheid & strategie

Datum
donderdag 14 september 2023Plaats in agenda
Locatie
Nijmegen, Utrecht en Amsterdam
Organisator
Radboud Management Academy
Beschrijving

Daadwerkelijk aan de slag met duurzaamheid

In deze achtdaagse opleiding ga je effectief aan de slag met grote vragen. Zoals: hoe operationaliseer en integreer je maatschappelijke doelen als duurzaamheid en verantwoordelijkheid in de strategie om daadwerkelijk impact te hebben? En hoe kun je jezelf en organisaties voorbereiden op wat komen gaat en zorgen dat we ons kunnen aanpassen aan – onvoorspelbare – toekomstige omstandigheden? Vaak missen we kennis en expertise om deze vraagstukken goed aan te pakken.

Met deze opleiding zet je daar grote stappen in. Je leert op een specifieke manier naar duurzaamheids- en verantwoordelijkheidsvraagstukken te kijken. Op zo’n manier dat je er – ondanks die onvoorspelbare toekomst – tóch effectief mee om kunt gaan en impact kunt hebben. Kortom, je gaat daadwerkelijk aan de slag met deze vraagstukken.

202211 ROOD D&S beeld stock 1155x561

Aanmelden

In het kort

De opleiding bestaat uit één module van twee aaneengesloten dagen (inclusief overnachting) en drie modules van elk twee losse dagen. Elke dag begint om 9.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Lees hier meer over de modules.

De totale kosten van deze opleiding zijn €6.600,– (vrijgesteld van BTW). Dit bedrag is inclusief studiemateriaal en catering tijdens alle modules en exclusief overnachting tijdens de eerste module.

Interesse in deze opleiding?

Download hier de brochure of kijk op onze website wanneer het volgende webinar plaatsvindt.

Contactgegevens

E-mail: rma@fm.ru.nl

Telefoon: (024) 361 21 08