Zoek in de site...

Organiseren in Communities

Datum
maandag 8 mei 2023Plaats in agenda
Locatie
Elinor Ostromgebouw, Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen
Organisator
Radboud Management Academy
Beschrijving

Verbinding door communities

De omgeving van organisaties is fundamenteel aan het veranderen. Meer en meer vervagen de grenzen van organisaties, wordt kennis delen eenvoudiger door technologische toepassingen en zoeken organisaties naar verbinding. Dat vraagt om nieuwe manieren van (samen)werken. De opkomst van het fenomeen ‘community’ wordt in dit opzicht steeds belangrijker en er is dan ook veel aandacht voor ontstaan. Dat roept de vraag op wat een community nu eigenlijk is en hoe deze opgebouwd kan worden.

In deze opleiding leer je o.a. om te begrijpen hoe communities werken en waarom bepaalde factoren het werken in communities positief of negatief beïnvloeden. Ook leer je om instrumenten te gebruiken om communities op te bouwen en beter te laten functioneren.

Untitled design

In het kort

De opleiding start op 8 mei 2023. De opleiding bestaat uit 5 modules (totaal 6 dagen). Lees hier meer over de modules.

De totale kosten van deze opleiding zijn € 5.045, (vrijgesteld van BTW). Dit bedrag is inclusief studiemateriaal en catering tijdens de lesdagen.

Aanmelden

Interesse in deze opleiding?

Download hier de brochure of kijk op onze website wanneer het volgende webinar plaatsvindt.

Webinar

Het eerst volgende webinar vindt plaats op maandag 13 maart 2023 van 19.30 tot 20.30 uur. Klik hier om je in te schrijven.

Contactgegevens

E-mail: rma@fm.ru.nl

Telefoon: (024) 361 21 08