Post-master Duurzaamheid & strategie

donderdag 22 september 2022Plaats in agenda
Nijmegen, Utrecht en Amsterdam
Radboud Management Academy

Aan de slag met duurzaamheid

In deze achtdaagse universitaire post-master ga je effectief aan de slag met grote vragen. Zoals: hoe operationaliseer en integreer je maatschappelijke doelen als duurzaamheid en verantwoordelijkheid in de strategie om daadwerkelijk impact te hebben? En hoe kun je jezelf en organisaties voorbereiden op wat komen gaat en zorgen dat we ons kunnen aanpassen aan

– onvoorspelbare – toekomstige omstandigheden? Vaak missen we kennis en expertise om deze vraagstukken goed aan te pakken.

Met deze opleiding zet je daar grote stappen in. Je leert op een specifieke manier naar duurzaamheids- en verantwoordelijkheidsvraagstukken te kijken. Op zo’n manier dat je er – ondanks die onvoorspelbare toekomst – tóch effectief mee om kunt gaan en impact kunt hebben. Kortom, je gaat daadwerkelijk aan de slag met deze vraagstukken.

Ontwerp zonder titel (1)

In het kort

De opleiding bestaat uit 4 modules, verspreid over in totaal 8 dagen. De eerste module bestaat uit twee aaneengesloten dagen met een overnachting. Lees hier meer over de modules.

De kosten voor de gehele duur zijn €6.275,- (vrijgesteld van BTW) inclusief studiemateriaal en catering tijdens alle dagen. Prijs inclusief overnachting is €6.395,-

Interesse in deze universitaire post-masteropleiding?

Download hier de brochure.

E-mail: rma@fm.ru.nl

Telefoon: (024) 361 21 08