Zoek in de site...

Leven lang ontwikkelen met 10% korting

Om je als oud-student of als medewerker van de Radboud Universiteit te blijven stimuleren bij je ontwikkeling, krijg je per 1 januari 2023 10% korting op de bij- en nascholing van Radboud Management Academy of van andere aanbieders van vervolgonderwijs van de Radboud Universiteit. Er is geen maximum bedrag aan de korting verbonden en je mag meerdere keren per jaar gebruik maken van de kortingsregeling.

De Radboud Universiteit is steeds meer een ontmoetingsplek waar mensen zich samen verder kunnen ontwikkelen. Ook na het behalen van je diploma of als je geen student meer bent, maar werkzaam bent aan deze universiteit.) Met jaarlijks gemiddeld 750 cursussen, trainingen en lezingen in diverse vakgebieden bieden we waardegedreven programma’s voor kritische professionals en enthousiaste leergierigen. Of je nu extra kennis wilt opdoen, praktische vaardigheden wilt bijspijkeren, je blik wilt verruimen of nieuwe inzichten wilt verwerven in een inspirerend leernetwerk. Blijf van betekenis in deze snel veranderende samenleving! Je vindt het complete aanbod van Radboud Management Academy hier en de Radboud Universiteit hier.


Let op: De korting is echter niet geldig in combinatie met andere10 % korting schuin-maroon kortingsregelingen of financiële voordelen. Bachelors, masters, beroepsopleidingen, big-opleidingen en maatwerktrajecten zijn uitgesloten.

Keep learning, stay curious.