Zoek in de site...

Alumni

Alumni die minder dan een jaar geleden zijn afgestudeerd aan een Nederlandse WO of HBO instelling (x + 1 regeling) komen in aanmerking voor het studentenabonnement. Alumni die meer dan een jaar, maar minder dan drie jaar geleden zijn afgestudeerd (x + 2 regeling en x + 3 regeling) komen ook in aanmerking voor een studentenabonnement, maar tegen een hoger tarief. Alumni die langer dan drie jaar geleden zijn afgestudeerd en in het bezit zijn van een Alumni Benefits Card krijgen 10% korting op de particuliere prijzen.

Jaar- of maandabonnement

Alumni die voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen kiezen tussen een studenten jaar- of maandabonnement. Met de jaarabonnement kun je onbeperkt sporten van 1 september tot en met 31 augustus. Kies je voor een maandabonnement, dan dien je minimaal twee maanden van het desbetreffende collegejaar lid te blijven. Daarna kun je maandelijks opzeggen tot en met de laatste dag van de lopende maand. Indien je binnen een half jaar na uitschrijfdatum opnieuw inschrijft, dien je minimaal 1 volle maand lid te blijven.

Tarieven studenten/alumni abonnementen

Voor het collegejaar 22/23 gelden de volgende tarieven:

Categorie Prijs per jaar Prijs per maand
Studentenabonnement RU/HAN/overig WO € 134,00 € 20,10
Alumni RU/HAN x+1 € 134,00 € 20,10
Alumni overig WO/HBO x+1 € 201,00 € 23,50
Alumni x+2 € 268,00 € 26,95
Alumni x+3 € 402,00 € 33,75
Hardheidsclausule € 201,00 € 23,50

-

Abonnement aanvragen

Alumni X+1, X+2 en X+3
Alumni die minder dan een jaar geleden zijn afgestudeerd aan de Radboud Universiteit of aan de HAN Arnhem/Nijmegen (x+1 regeling) en alumni die meer dan een jaar, maar minder dan drie jaar geleden zijn afgestudeerd (x+2 regeling en x+3 regeling) komen in aanmerking voor een studentenabonnement. Voor het aanvragen van een abonnement dien je persoonlijk langs te komen bij de balie van het RSC. De balie is geopend tijdens de algemene openingstijden van het sportcentrum. Neem bij inschrijving een geldig legitimatiebewijs, een pasfoto of je oude studentenkaart en een kopie van je diploma mee (mag ook op je telefoon). Jouw pasje ligt dan de volgende werkdag klaar.

Jaarabonnementen kunnen aan de balie met pin worden betaald. Voor maandabonnementen wordt de maandelijkse sportbijdrage aan het einde van de maand geïncasseerd (zie incassodata).

Langer dan 3
Alumni die langer dan drie jaar geleden zijn afgestudeerd en in het bezit zijn van een Alumni Benefits Card krijgen 10% korting op de particuliere prijzen. Neem bij inschrijving je alumnipas mee.

Reserveringsafspraken studenten/alumni

Voor een studenten/alumni jaarabonnement gelden dezelfde voordelen en beperkingen als voor een studenten/alumni maandabonnement. Je kunt deze vinden op de pagina met reserveringsafspraken >>