Zoek in de site...

Bedrijfssporters RU/Radboudumc

Medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc die conform de CAO RU of UMC in loondienst zijn en hun personeelspas kunnen tonen, krijgen maar liefst 40% korting op de particuliere tarieven van het Radboud Sportcentrum! Je kunt hierbij kiezen uit twee abonnementen:

  • Fit Card
    Met een Fit Card mag je 5 dagen per maand onbeperkt komen sporten op het RSC. Welke 5 dagen je kiest, mag je iedere maand zelf bepalen! Op deze dagen mag je deelnemen aan het complete sportaanbod en gebruik maken van alle faciliteiten.

  • Top Fit Card
    Met de Top Fit Card mag je onbeperkt komen sporten. Je kunt deelnemen aan het complete sportaanbod en gebruik maken van alle faciliteiten van het RSC.

Tarieven Bedrijfssporters RU/Radboudumc

Tijdens het collegejaar 22/23 gelden de volgende tarieven:

Categorie

Prijs per maand

Fit Card Bedrijfssporters RU/Radboudumc € 20,25
Top Fit Card Bedrijfssporters RU/Radboudumc € 35,40
Externe bedrijven Op aanvraag

Duur van het lidmaatschap

Je dient minimaal twee maanden lid te blijven. Daarna kun je maandelijks opzeggen tot en met de laatste dag van de lopende maand. Het abonnement eindigt dan op de laatste dag van deze maand. Indien je binnen een half jaar na uitschrijfdatum opnieuw inschrijft, dien je minimaal 1 volle maand lid te blijven.

Abonnement aanvragen

Een Fit Card of Top Fit Card abonnement voor medewerkers RU/Radboudumc kun je afsluiten aan de balie van het RSC of via dit formulier >>

In beide gevallen geef je een machtiging af om de kosten van je abonnement maandelijks af te schrijven. Het abonnement wordt daarna op je personeelspas geladen. Je kunt direct beginnen met sporten.

Reserveringsafspraken Bedrijfssporters

Voor een Fit Card en een Top Fit Card gelden verschillende voordelen en beperkingen. Je kunt deze vinden op de pagina met reserveringsafspraken >>

Losse kaartjes en strippenkaarten

Voor een aantal sporten hoef je geen lid van het RSC te zijn. Je kunt voor deze sporten gebruik maken van losse kaartjes of een strippenkaart >>

Extra korting

Medewerkers van de Radboud Universiteit kunnen bedrijfsfitness opvoeren in het keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Kijk op www.radboudnet.nl/arbeidsvoorwaarden voor meer informatie.

Medewerkers van het Radboudumc die vóór 1958 geboren zijn, kunnen hun Extra Persoonlijk Budget gebruiken voor een aantal sportabonnementen van het RSC. Hierin is de bedrijfssportkorting al verwerkt. Kijk op het Radboudumc intranet voor meer informatie over het Extra persoonlijk Budget. 

Als Medisch Specialist of AIOS van het Radboudumc kun je bedrijfsfitness opvoeren in het keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Kijk op intranet voor meer informatie.