Zoek in de site...

Externe bedrijfssporters

Bedrijfsfitness Nederland
Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je als werkgever geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op Bedrijfsfitness Nederland.

Aanvragen sportabonnement RSC

Wil je als werknemer van een extern bedrijf op het RSC komen sporten? Voorwaarde is dat jouw bedrijf is aangesloten bij Bedrijfsfitness nederland. Vervolgens meld je je persoonlijk aan bij Bedrijfsfitness Nederland. Log in met een toegangscode of een combinatie van projectnummer met inlogcode. Deze benodigde inloggegevens staan vermeld op het deelnameformulier dat op intranet van je werkgever of bij de afdeling personeelszaken te vinden is. Na een aantal dagen ontvang je van ons (RSC) een mail waarin we je vragen persoonlijk langs te komen om aan de RSC balie het contract te ondertekenen en je pas op te komen halen. Neem een pasfoto mee en zorg dat je je kunt legitimeren. Vanaf dit moment kun je, afhankelijk van de gekozen ingangsdatum van het contract, direct aan de slag.