Zoek in de site...

Gepensioneerde medewerkers RU en Radboudumc

Oudmedewerkers van de Radboud Universiteit die tot hun pensioen werkzaam zijn geweest bij de RU en oudmedewerkers van het Radboudumc die hier tot hun pensioen werkzaam zijn geweest, krijgen maar liefst 40% korting op de particuliere tarieven van het Radboud Sportcentrum! Je kunt hierbij kiezen uit twee abonnementen:

  • Fit Card
    Met een Fit Card mag je 5 dagen per maand onbeperkt komen sporten op het RSC. Welke 5 dagen je kiest, mag je iedere maand zelf bepalen! Op deze dagen mag je deelnemen aan het complete sportaanbod en gebruik maken van alle faciliteiten.

  • Top Fit Card
    Met de Top Fit Card mag je onbeperkt komen sporten. Je kunt deelnemen aan het complete sportaanbod en gebruik maken van alle faciliteiten van het RSC.

Tarieven gepensioneerde medewerkers RU/Radboudumc

Tijdens het collegejaar 22/23 gelden de volgende tarieven:

Categorie

Prijs per maand

Fit Card gepensioneerden RU/Radboudumc € 20,25
Top Fit Card gepensioneerden RU/Radboudumc € 35,40

-

Duur van het lidmaatschap

Je dient minimaal twee maanden lid te blijven. Daarna kun je maandelijks opzeggen tot en met de laatste dag van de lopende maand. Het abonnement eindigt dan op de laatste dag van deze maand. Indien je binnen een half jaar na uitschrijfdatum opnieuw inschrijft, dien je minimaal 1 volle maand lid te blijven.

Abonnement aanvragen

Gepensioneerde medewerkers van de RU en het Radboudumc kunnen een Fit Card of Top Fit Card abonnement afsluiten aan de balie van het Radboud Sportcentrum.  Je moet hiervoor persoonlijk langs te komen. 

Oudmedewerkers van de Radboud Universiteit dienen bij de RU geregistreerd te staan en moeten in het bezit te zijn van een personeelspas om een abonnement aan de balie van het RSC aan te kunnen vragen.

Oudmedewerkers van het RadboudUMC moeten voor het aanvragen van een abonnement een pasfoto en een kopie van de ontslagbrief met daarin de ontslagdatum meenemen naar de balie van het sportcentrum. Indien je nog vragen hebt over de regeling van het Radboudumc kun je terecht bij het Medewerkersplein van het Radboudumc: Route 528
Geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur
Telefonisch bereikbaar van 09.30-11.30  uur via 024 366 70 00
E-mail: medewerkersplein@radboudumc.nl

Reserveringsafspraken Bedrijfssporters/ gepensioneerden

Voor een Fit Card en een Top Fit Card gelden verschillende voordelen en beperkingen. Je kunt deze vinden op de pagina met reserveringsafspraken >>

Losse kaartjes en strippenkaarten

Voor een aantal sporten hoef je geen lid van het RSC te zijn. Je kunt voor deze sporten gebruik maken van losse kaartjes of een strippenkaart >>