Zoek in de site...

Maandabonnement aanvragen / aanpassen/ opzeggen/ activeren

Het RSC kent een flexibel maandabonnementensysteem waarbij je minimaal twee maanden lid dient te blijven. Daarna kun je maandelijks opzeggen tot en met de laatste dag van de lopende maand. Het abonnement eindigt dan op de laatste dag van deze maand. Je kunt dus eenvoudig je lidmaatschap tijdelijk onderbreken of je abonnement aanpassen, beëindigen of weer activeren.

Maandabonnement aanvragen
Een maandabonnement kun je afsluiten aan de balie van het RSC. Hiernaast kunnen zowel particuliere sporters als bedrijfssporters van de RU of het Radboudumc ook een maandabonnement aanvragen via dit formulier >>

Maandabonnement aanpassen, beëindigen of activeren
Heb jij jouw maandabonnement rechtstreeks bij het RSC aangeschaft en wil je dit maandabonnement aanpassen, beëindigen of weer activeren, dan kan dat via dit formulier >>

Houd er rekening mee dat het maximaal 3 werkdagen kan duren voordat je een bevestiging ontvangt in verband met de verwerkingstijd. Bij beëindiging is de opzegdatum altijd de laatste dag van de opzegmaand (RSC incasseert maandelijks achteraf). Er wordt dus nog 1 keer abonnementsgeld afgeschreven aan het einde van de opzegmaand.

Abonnementen afgesloten via BFNL of Mijnontwikkeling
Maak jij gebruik van een abonnement via Bedrijfsfitness Nederland (BFNL) of Mijnontwikkeling van het Radboudumc, dan kun je bovenstaand formulier niet gebruiken. Indien je hier vragen over hebt, verwijzen we je graag naar de partij waarbij jij je RSC-abonnement hebt afgenomen.

Algemene voorwaarden
Het Radboud Sportcentrum ontleent haar Algemene Voorwaarden (pdf, 260 kB) die op de abonnementen van toepassing zijn, rechtstreeks aan de algemene voorwaarden van de brancheorganisatie NL Actief.