Zoek in de site...

Voorwaarden studentensport

1. Studenten Nederlandse universiteiten / alumni minder dan een jaar geleden afgestudeerd aan de RU
Alle studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen en andere Nederlandse universiteiten, inclusief diegenen die minder dan een jaar geleden zijn afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, komen in aanmerking voor de studentensportkaart (of een Alumni x + 1 regeling). Studenten van andere Nederlandse universiteiten (aangesloten bij het Herenakkoord, informeer bij de balie van het RSC) dienen bij de aanvraag een kopie van het inschrijvingsbewijs of een kopie van een geldige collegekaart toe te voegen. Alleen collegekaarten met jaaraanduiding worden geaccepteerd.

2. Studenten HAN Arnhem en Nijmegen / alumni minder dan een jaar geleden afgestudeerd aan de HAN
Alle studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, inclusief diegenen die minder dan een jaar geleden zijn afgestudeerd aan de HAN, komen in aanmerking voor de studentensportkaart (of een Alumni x + 1 regeling).

3. Tijdelijk WO-student in Nijmegen
WO-studenten van elders die tijdelijk (minder dan drie maanden) in Nijmegen aan de RU studeren of stagelopen aan de RU of het UMCN en een sportkaart hebben bij een ander universitair sportcentrum in Nederland komen in aanmerking voor de studentensportkaart. Zij hoeven niet te betalen voor de tijdelijke sportkaart. Wel dienen zij een kopie van de inschrijvingsbewijzen van beide universiteiten, of een stage overeenkomst, alsmede een kopie van de sportkaart van het andere sportcentrum toe te voegen aan het aanvraagformulier.

4. Overige HBO studenten
Overige HBO studenten komen in aanmerking voor een studentensportkaart tegen een hoger tarief. Zij kunnen zich inschrijven bij de inschrijfbalie en dienen een kopie van een geldig inschrijfbewijs in te leveren.

5. Alumni RU en HAN minder dan drie jaar geleden afgestudeerd
Alumni die meer dan een jaar, maar minder dan drie jaar geleden zijn afgestudeerd aan de RU of HAN komen in aanmerking voor de studentensportkaart. Alumni die meer dan een jaar, maar minder dan twee jaar geleden zijn afgestudeerd betalen tweemaal de prijs van een studentensportkaart. Alumni die meer dan twee jaar, maar minder dan drie jaar geleden zijn afgestudeerd betalen driemaal de prijs van een studentensportkaart. Zij kunnen zich inschrijven bij de inschrijfbalie en dienen een kopie van hun diploma in te leveren.

6. Overigen
Indien je niet tot categorie 1 tot en met 5 behoort, worden er in enkele gevallen uitzonderingen gemaakt waardoor je toch in aanmerking kunt komen voor een studentensportkaart. Informeer naar deze mogelijkheden bij de inschrijfbalie van het RSC.