Zoek in de site...

Accommodatie

Het Gymnasion beschikt over twee sporthallen, vijf multizalen, een body & mindzaal, een spinningzaal, twee fitnessruimtes, een dojo, vier squashbanen, twee kunstgras hockeyvelden, een kunstgras voetbalveld, een kunstgras voetbal-/rugbyveld, een 400 meterbaan, twaalf kunstgras tennisbanen, een in- en outdoor klimmuur, een indoor boulderwand, twee beachvolleybalvelden, een outdoor fitness en een gezellig sportcafé met terras.

Het is zowel voor leden als voor niet-leden mogelijk om accommodatie te huren.

Materialen die gratis ter beschikking worden gesteld 
Bij het huren van accommodatie mag er standaard gebruik gemaakt worden van netten en doelen behorend bij deze locatie. Indien nodig kan er ook gebruik gemaakt worden van de muziekkast en, indien bevoegd, van klimtouwen behorend bij de gehuurde accommodatie. Voor het lenen van spelmateriaal (basketbal, beachvolleybal, korfbal, voetbal, volleybal, handbal, frisbee, tafeltennisbatjes en tafeltennisballetje) dient een abonnement en € 10,- te worden ingeleverd als borg. Het gebruik van matten, trampolines e.d. is zonder toestemming vooraf niet toegestaan.

Materialen die kunnen worden gehuurd
Rackets (tennis, squash en badminton)

Materialen die kunnen worden gekocht
Tennisballen, squashballen, badminton shuttles

Lichten aan bij buiten sporten
Voorwaarde voor het aandoen van de lampen buiten is dat er minimaal 6 deelnemers zijn op het hockey-, voetbal-, rugbyveld of de loopbaan aan het sporten zijn. Bij de beachvolleybalvelden mogen de lichten aangemaakt worden indien er minstens vier spelers zijn.