Zoek in de site...

Interne competitie veldvoetbal

Leden kunnen in teamverband deelnemen aan een door ons georganiseerde interne competitie veldvoetbal. Binnen de interne competitie zijn er twee periodes: de eerste vanaf september t/m december en de tweede vanaf maart t/m juni. Het inschrijfgeld bedraagt €25,- per team van minimaal 10 personen.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er een aantal poules geformeerd. We proberen ieder team 1 maal per week te laten spelen. Er wordt gespeeld op een half voetbalveld. Aan het einde van de periode zal afhankelijk van het aantal poules een finale week georganiseerd worden. Bij onvoldoende belangstelling kan het RSC besluiten de betreffende competitie niet door te laten gaan; het inschrijfgeld wordt dan gerestitueerd.

Interne competitie 2022/2023

Blok 1 (najaar 2022)
Inschrijving: donderdag 1 september t/m woensdag 14 september, inschrijven met minimaal 10 personen.
Speeldata: start eind september. Speeldagen van maandag t/m donderdag.(in overleg kunnen wedstrijden op vrijdagavond en zaterdag overdag plaatsvinden). Het speelschema krijg je spoedig na de inschrijfdatum. 
Kosten: per team € 25,- inschrijfgeld.

Blok 2 (voorjaar 2023)
Inschrijving: maandag 6 t/m maandag 20 februari, inschrijven met minimaal 10 personen.
Speeldata: start begin maart. Speeldagen van maandag t/m donderdag. (in overleg kunnen wedstrijden op vrijdagavond en zaterdag overdag plaatsvinden). Het speelschema krijg je spoedig na de inschrijfdatum.
Kosten: per nieuw team eenmalig € 25,- inschrijfgeld. Indien je bij veldvoetbal in blok 1 hebt deelgenomen en in blok 2 met dezelfde teamnaam inschrijft hoef je niet nogmaals te betalen.

Locatie
De wedstrijden vinden plaats op de velden  van het Gymnasion (Heyendaalseweg 141).

Deelname
Een abonnement 2022/2023 is vereist. Bij inschrijving wordt er een teamformulier ingevuld en opgestuurd met daarop alle namen van de spelers van het team met de abonnementsnummers. Er zal steekproefsgewijs gecontroleerd worden of alle deelnemers in het bezit zijn van een geldig abonnement. Indien een team tweemaal betrapt wordt op deelname van een niet-lid wordt het gediskwalificeerd en uit de competitie gehaald.

Beslissingen
De organisatiecommissie behoudt zich het recht voor die beslissingen te nemen, die nodig zijn voor een goed verloop van de interne competitie.

Inschrijven
Inschrijven doe je door dit inschrijfformulier (docx, 20 kB) op je computer te downloaden en volledig in te vullen in Word. Alle namen en sportkaartnummers van de deelnemende personen moeten op dit formulier vermeld staan (is dit niet het geval, dan kan er geen deelname plaats vinden). Vervolgens mail je het ingevulde formulier naar internecompetitie-rsc-cf@ru.nl. Spoedig na de laatste inschrijfdag ontvang je een mail van de Interne Competitieleiding met de poule-indeling. Na ontvangst van deze mail kun je de betaling voldoen via de balie van het sportcentrum (pin). Je dient voor aanvang van de competitie betaald te hebben. De inschrijving is pas definitief als je betaald hebt, en voor aanmeldingen gegt: vol is vol.

Een sportieve competitie toegewenst!

Nice to know
FC Kunde is de studenten veldvoetbalvereniging waar je bij aan kunt sluiten. Morado CF is de studenten zaalvoetbalvereniging waar je welkom bent.