Studenten jaarabonnement Radboud Sportcentrum

Wil je een studentenjaarabonnement verlengen of aanvragen? Als student van de Radboud Universiteit of HAN kun je alleen online een jaarabonnement aanschaffen. Een studentenjaarabonnement voor collegejaar 22/23 kost €134,00. Met dit abonnement kun je onbeperkt sporten in de periode van 1 september 2022 t/m 31 augustus 2023.

<< Nu een studentenjaarabonnement 22/23 aanschaffen >>

Studentenmaandabonnement
Wil je een maandabonnement verlengen of aanvragen? Dan kun je hiervoor tijdens openingstijden bij onze balie terecht. Vanaf 1 februari is het voordeliger om tot het einde van het collegejaar maandabonnementen af te sluiten. Om die reden worden er vanaf die datum geen jaarabonnementen meer verkocht.

Andere opleiding of alumni
Ben je actief student van een andere Nederlandse hogeschool of universiteit, of wil je gebruik maken van de alumniregeling X+1, X+2, of X+3, dan kun je alleen aan de balie om je in te schrijven. Voor elk ander lidmaatschap kun je ook terecht bij onze Front Office!

Aandachtspunt bij het afsluiten van een abonnement
Richtlijnen van de overheid (zoals eventuele coronamaatregelen) kunnen ertoe leiden dat ons sportaanbod beperkt moet worden. Bij inschrijving voor een nieuw abonnement is het van belang om hier als klant rekening mee te houden, omdat hiervoor géén compensatie zal plaatsvinden vanuit het Radboud Sportcentrum. Alle klanten kunnen een tussentijds opzegbaar maandabonnement aanschaffen, jaarabonnementen zijn niet tussentijds opzegbaar.

Aan onze balie kun je uitsluitend met PIN/creditcard of automatische incasso betalen.