Zoek in de site...

Fysiotherapiepraktijk Ysveld

Op de eerste verdieping van het Gymnasion vind je een praktijk van Ysveld Fysio. Heb je pijn bij het bewegen, last van een blessure, beperkt na een ongeluk of ziekte of sportieve ambities? Dan ben je bij deze specialisten aan het juiste adres!

Klachten
De praktijk biedt een compleet aanbod aan behandelmethoden en therapieën voor iedereen met bewegingsklachten als gevolg van overbelasting, ziekte, een (sport)blessure of een incident zoals een val of een ongeluk. Blijf niet onnodig tobben en werk gericht aan je herstel! Ysveld Fysio ondersteunt je bij het weer vergroten van je beweegmogelijkheden, zo snel, doordacht en verantwoord als mogelijk is.

Voor wie
Een vakkundig en gedreven team (sport)fysiotherapeuten staat vijf dagen per week klaar voor zowel studenten als medewerkers van de universiteit en het Radboudumc en omwonenden.

Behandeltijden en -ruimte
Ysveld Fysio verzorgt screenings en fysiotherapeutische behandelingen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Je vindt de fysiotherapiepraktijk en de wachtruimte op de eerste verdieping van het Gymnasion (kamer 330, 340 en 350).

Afspraak maken
Een afspraak maken kan telefonisch via 024 - 348 05 51, door te mailen naar info@ysveldfysio.nl of online via http://www.ysveldfysio.nl door middel van het afspraakformulier. Een verwijzing van huisarts of specialist is niet nodig. Bij verhindering graag 24 uur van tevoren bericht, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Kosten
Ysveld Fysio verzorgt fysiotherapie op basis van eigen betaling of je ziektekostenverzekering. De praktijk heeft in 2023 contracten met CZ en VGZ (en bijbehorende labels). Kijk voor meer informatie op www.ysveldfysio.nl/tarieven

Ysveld fysio a