Zoek in de site...

Fysiotherapiepraktijk Ysveld Fysio

Pijn bij het bewegen, last van een blessure, beperkt na een ongeluk of ziekte of sportieve ambities? Dan ben je bij Ysveld Fysio op het RSC aan het juiste adres.

Klachten
De praktijk biedt een compleet aanbod aan behandelmethoden en therapieën voor iedereen met bewegingsklachten als gevolg van overbelasting, ziekte, een (sport)blessure of een incident zoals een val of een ongeluk. Blijf niet onnodig tobben en werk gericht aan je herstel! Ysveld Fysio ondersteunt je bij het weer vergroten van je beweegmogelijkheden, zo snel, doordacht en verantwoord als mogelijk is.

Voor wie
Een vakkundig en gedreven team (sport)fysiotherapeuten staat zes dagen per week klaar voor sportkaarthouders, studenten, medewerkers van de universiteit en het Radboudumc en omwonenden.

Behandeltijden en -ruimte
Ysveld Fysio verzorgt screenings en fysiotherapeutische behandelingen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 22.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Je vindt de fysiotherapiepraktijk en de wachtruimte op de eerste verdieping van het Gymnasion (kamer 330, 340 en 350).

Afspraak maken
Een afspraak maken kan telefonisch via 024 - 348 05 51, door te mailen naar info@ysveldfysio.nl of online via http://www.ysveldfysio.nl door middel van het afspraakformulier. Een verwijzing van huisarts of specialist is niet nodig. Bij verhindering graag 24 uur van tevoren bericht, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Kosten
Ysveld Fysio verzorgt fysiotherapie op basis van je ziektekostenverzekering of eigen betaling. De praktijk heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars. De mate waarin fysiotherapie wordt vergoed, hangt af van de verzekeringsmaatschappij en je zorgpakket. Dit staat in je polis of kun je navragen bij je verzekeraar.

Gratis advies voor sportkaarthouders
Sportkaarthouders van het RSC kunnen van maandag t/m zaterdag kosteloos mondeling advies krijgen tijdens een adviesgesprek van 15 minuten. Een afspraak maken is noodzakelijk om niemand teleur te stellen. Dit gaat makkelijk online d.m.v. het invullen van het afspraakformulier. Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor patiënten die al in behandeling zijn of een second opinion willen.


Ysveld Fysio
Radboud Sportcentrum
kamer 330, 340 en 350
024 - 348 05 51
info@ysveldfysio.nl
http://www.ysveldfysio.nl/

Ysveld fysio a

Ysveld fysio b