Veelgestelde vragen (FAQ)

Adreswijziging

Adreswijzigingen kun je doorgeven via newsletter-rsc-cf@ru.nl.

Afmelden

Afmelden voor ticketuren kan via internet, tenzij het ticket reeds is uitgeprint. Uitgeprinte tickets kun je annuleren bij de balie tegen inlevering van het ticket.

Afmelden voor cursussen (zowel eenmalig als structureel) kan digitaal via dit formulier. Indien je de eerste twee lessen afwezig bent zonder afmelden word je automatisch uit de cursus verwijderd.

Betaling

Betaling vindt o.a. plaats via automatische incasso. Studenten ondertekenen een eenmalige machtiging op het inschrijfformulier voor de studentensportkaart. daarnaast kan aan de balie ook contant betaald worden of met pinpas.

Communicatie

Maandelijks stuurt het RSC digitale nieuwsbrieven met daarin alle relevante informatie per doelgroep. Ontvang je deze nieuwsbrief niet? Geef dan je (juiste) e-mailadres door via newsletter-rsc-cf@ru.nl.

Diefstal

Voorkom diefstal: Laat geen waardevolle spullen achter in het kleedlokaal, maar maak gebruik van de overal aanwezige lockers.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden verzameld in de daarvoor bestemde bakken naast de balie. Waardevolle gevonden voorwerpen zoals portemonnees en sieraden worden bij de balie bewaard.

Inschrijven

Particuliere sporters en bedrijfssporters dienen persoonlijk langs te komen om zich in te schrijven aan de balie van het RSC.

Studenten aan de RU of HAN kunnen de jaarkaart digitaal aanvragen of verlengen. Voor het maandabonnement dien je persoonlijk in te schrijven via de balie van het RSC.

Alumni die minder dan drie jaar geleden zijn afgestudeerd aan de RU of HAN dienen zich persoonlijk in te schrijven via de balie van het RSC.

Inschrijven voor cursussen en ticketuren, alsmede reserveren voor zwemmen, tennis- en squashbanen, is alleen mogelijk via onze app of deze website.

Sportkaart

Kwijt? Een gratis duplicaat aanvragen kan bij de balie van het Radboud Sportcentrum. Indien je je campuskaart bent verloren, dien je een een nieuwe aan te vragen via de Radboud Universiteit.

Geldigheid: Een studentenjaarkaart is geldig van 1 september tot en met 31 augustus, deze jaarkaart is niet opzegbaar. Je kunt ook kiezen voor een studenten maandabonnement. Je dient dan minimaal twee maanden lid te blijven met de optie van maandelijkse verlenging van minimaal één volle maand. Daarna kun je maandelijks opzeggen tot en met de laatste dag van de lopende maand.

De sportkaart wordt niet automatisch verlengd: als je in een nieuw collegejaar weer gebruik wilt maken van de voorzieningen van het RSC, moet je opnieuw het inschrijfformulier invullen. Herinschrijven voor de jaarkaart kan ook digitaal via deze website.

Tennis/squash

Een tennis- of squashbaan reserveren kan alleen via deze website (maximaal 48 uur van tevoren) als je lid bent van het RSC. Ben je geen lid, dan kun je een baan reserveren door vanaf 24 uur van tevoren te bellen naar de balie van het RSC: (024) 361 23 92.

Zwemmen Sportkaarthouders kunnen in het Erica Terpstra Sportfondsenbad op nagenoeg alle openingstijden vrij baantjes trekken. Reserveren kan via deze website, maximaal 48 uur van tevoren. Een reservering is een half uur. Je kunt maximaal twee reserveringen hebben uitstaan.