Bedrijfspromotie op het Radboud Sportcentrum

Ruim 20.000 leden, 80 verschillende sporten, 200 docenten en meer dan 30.000 unieke bezoekers per jaar! Dat zijn de belangrijkste cijfers die u wilt weten wanneer u de promotie van uw bedrijf op het Radboud Sportcentrum overweegt.

Het Radboud Sportcentrum is het grootste sportcentrum van Nijmegen en omgeving. Met een ledenbestand dat is opgebouwd uit 16.000 studenten en 4.000 particulieren en bedrijfssporters is er altijd wat te beleven! Doordat de 38 studentensportverenigingen die bij ons actief zijn in competitieverband spelen, wordt het Radboud Sportcentrum bovendien ook nog eens druk bezocht door vele sporters uit de regio.

Welke mogelijkheden tot bedrijfspromotie bieden wij ?
Een hardloopbaan, 12 tennisbanen, 2 hockeyvelden, 2 voetbal/rugbyvelden en
2 sporthallen die naast sportactiviteiten ook gebruikt worden voor evenementen en tentamens van de Radboud Universiteit. Op welke locatie wilt u uw bedrijf het liefst onder de aandacht brengen? We bieden u de volgende mogelijkheden:

• Reclamebord in een multifunctionele sporthal
  • Reclamebord langs een sportveld
  • Groen winddoek achter een tennisbaan

Partner worden van het Radboud Sportcentrum
Wilt u nog meer exposure voor uw bedrijf? Dan kunt u ook een Partnerschap aangaan met het Radboud Sportcentrum. Voorwaarde hiervoor is dat u alle leden van het Radboud Sportcentrum een aantrekkelijke korting aanbiedt, die niet reeds standaard gegeven wordt aan een van onze doelgroepen.

Als partner van het Radboud Sportcentrum mag u 2 x per jaar 14 dagen lang adverteren op de 13 digitale beeldschermen binnen het Radboud Sportcentrum. Hiernaast wordt uw aanbod (met doorlink naar uw eigen pagina) op onze drukbezochte website vermeld.

Tarieven/ voorstel op maat
Heeft u interesse in het plaatsen van één of meerdere reclameborden of -doeken op het Radboud Sportcentrum, of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Partnerschap? Neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen maken wij graag een voorstel op maat voor u. Wanneer u hierbij een rondleiding wilt om de mogelijke locaties met eigen ogen te zien, dan kan dat uiteraard ook.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dorien Schillemans.
Telefoon: 024 – 36 129 91
E-mail: dorien.schillemans@ru.nl