Vragen, klachten of suggesties

Vragen, klachten of suggesties voor het Radboud Sportcentrum? Hieronder vind je een overzicht van verschillende mailformulieren die je daarvoor kunt gebruiken.

Vragen over het Radboud Sportcentrum
Heb je een vraag, kijk dan eerst of deze reeds beantwoord wordt bij de FAQ. Vul anders het vragenformulier in.

Klachten/suggesties
Heb je een klacht of suggestie, vul dan het suggestie-/klachtenformulier in.

Klachtenregeling ongewenst gedrag
De Radboud Universiteit kent voor studenten en medewerkers een klachtenregeling ongewenst gedrag, zoals (seksuele) intimidatie, pesten, agressie, geweld en discriminatie. Daarvoor zijn tevens een aantal vertrouwenspersonen aangesteld. Klik hier voor de klachtenregeling en meer informatie over de vertrouwenspersonen voor studenten en medewerkers.

Ben je klant van het RSC, maar geen student of medewerker van de Radboud Universiteit, dan kun je met een klacht rechtstreeks naar het Hoofd of één van de Teamleiders van het RSC gaan. De benodigde contactgegevens zijn te vinden op onze website. Het is tevens een optie om het suggestie-/klachtenformulier van het RSC in te vullen. Dit formulier staat op onze website en is verkrijgbaar bij de front office. Houd er wel rekening mee dat diverse medewerkers van het RSC het ingevulde formulier onder ogen (kunnen) krijgen.

Studentensportverenigingen kunnen met vragen en voor advies over ongewenst gedrag terecht bij de Teamleider Studentensportverenigingen. De contactgegevens van deze persoon zijn bekend bij het bestuur van de vereniging en de NSSR.