Zoek in de site...

RSC app

Wat kan ik met de app?
Inschrijven voor ticketuren, cursussen of vrij sporten (squash, tennis, zwemmen) gaat met de app snel en eenvoudig. Je kunt je favoriete activiteit vinden door een selectie te maken op basis van naam, dag, of docent. Om in te schrijven hoef je maar een keer je login gegevens in te voeren, deze worden daarna onthouden. Als je een cursus volgt laat de app op het homescherm zien waar en wanneer je volgende les is. Ook zie je daar je reserveringen voor ticketuren en vrij sporten. Als je verhinderd bent kun je met een druk op de knop uitschrijven om de plaats vrij te geven voor een ander. Voor wie graag in alle rust sport, laat de app zien hoeveel mensen er op elk moment aanwezig zijn in de fitnessruimte. Ook bevat de app een up-to-date overzicht van de openingstijden, zodat je hopelijk nooit (meer) voor gesloten deuren komt te staan.

Voor welke toestellen is de app beschikbaar?
De app is ontwikkeld voor Android en iOS (iPhone). Er is minimaal Android versie 5, of iOS versie 8 nodig. Heb je een toestel dat daar niet aan voldoet, maar wil je wel graag de app gebruiken, laat het ons weten. Bij voldoende vraag kunnen we hier aan werken. 

Waar kan ik de app downloaden?
Om de app te downloaden kun je in de App of Play store van je smartphone zoeken naar 'Radboud Sportcentrum'. Je kunt ook onderstaande links gebruiken.

Android iPhone
badge_android_EN badge_ios_NL

RSC app

Wit

screenshot_framed_NL_400