Zoek in de site...

Een tennis-/squashbaan reserveren

Tennis

Het is mogelijk om vrij te spelen. Reserveren kan via internet en maximaal 48 uur van tevoren. Je mag per dag slechts één baan voor één uur per samenspelend tweetal reserveren. Telefonisch reserveren of reserveren via de balie kan vanaf 24 uur van tevoren. Sportkaarthouders kunnen gratis een baan reserveren indien beide spelers in het bezit zijn van een geldige sportkaart. Het is tevens mogelijk om niet-sportkaarthouders te introduceren. Zij kunnen met een los kaartje of drie strippen (een strippenkaart geeft 20% korting op de prijs van een los kaartje) meespelen. Rackets zijn te huur, tennisballen zijn per blik te koop. Door niet-sportkaarthouders kan uitsluitend telefonisch gereserveerd worden vanaf 24 uur van tevoren.

De speeltijd is maximaal één uur. Voordat je gaat spelen dien je je ticket te printen en dit samen met je speelpartner bij de balie in te leveren op vertoon van beide sportkaarten. Mocht je een introducé meenemen, dan kan deze een kaartje kopen aan de balie. Als dit vijf minuten na aanvang van de speeltijd nog niet is gebeurd, komt de reservering te vervallen en wordt de baan vrijgegeven voor eventuele andere gegadigden. Bovendien wordt de sportkaart van degene die reserveert ingenomen tot zijn/haar medespeler zich heeft gemeld. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van banen beperkt kan zijn vanwege verenigingsactiviteiten en cursussen!

Squash
Het is mogelijk om vrij te spelen. Reserveren kan via internet en maximaal 48 uur van tevoren. Je mag per dag slechts één baan voor één uur per samenspelend tweetal reserveren. Telefonisch reserveren of reserveren via de balie kan vanaf 24 uur van tevoren. Sportkaarthouders kunnen gratis een baan reserveren indien beide spelers in het bezit zijn van een geldige sportkaart. Het is tevens mogelijk om niet-sportkaarthouders te introduceren. Zij kunnen met een los kaartje of drie strippen (een strippenkaart geeft 20% korting op de prijs van een los kaartje) meespelen. Squashrackets zijn te huur, squashballetjes zijn alleen te koop. Door niet-sportkaarthouders kan uitsluitend telefonisch gereserveerd worden vanaf 24 uur van tevoren.

De speeltijd is maximaal drie kwartier. Voordat je gaat spelen dien je je ticket te printen en dit samen met je speelpartner bij de balie in te leveren op vertoon van beide sportkaarten. Mocht je een introducé meenemen, dan kan deze een kaartje kopen aan de balie. Als dit vijf minuten na aanvang van de speeltijd nog niet is gebeurd, komt de reservering te vervallen en wordt de baan vrijgegeven voor eventuele andere gegadigden. Bovendien wordt de sportkaart van degene die reserveert ingenomen tot zijn/haar medespeler zich heeft gemeld. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van banen beperkt kan zijn vanwege verenigingsactiviteiten en cursussen!

Inschrijven voor vrij sporten (squash, tennis, zwemmen) kan ook eenvoudig en snel met de RSC app.