Zoek in de site...

Een ticketuur annuleren

Heb je een ticket gereserveerd, maar kun je onverhoopt niet? Annuleer je ticket in dat geval, je houdt dan niet onnodig een plaats bezet. Uitgeprinte tickets kun je annuleren bij de balie tegen inlevering van het ticket. Niet-uitgeprinte tickets kun je zelf annuleren in het inschrijvingssysteem via onze website of via een hyperlink in de bevestigingsmail die je ontvangt na je reservering.

Vergeet niet te annuleren!
Indien je niet aanwezig kunt zijn bij een ticketuur waarvoor je hebt ingeschreven, vragen wij je deze reservering vooraf te annuleren. Zo voorkomen we dat er onnodig plaatsen bezet blijven. Je doet er een ander een groot plezier mee.

Wanneer je binnen 28 dagen 2 keer niet komt opdagen bij een ticketuur zonder minimaal 60 minuten van tevoren te annuleren, dan wordt de mogelijkheid om tickets te reserveren gedurende 28 dagen geblokkeerd. Je kunt de blokkering opheffen door bij de balie € 2,00 te betalen. Wanneer de boete is betaald begint de voorgaand procedure opnieuw. het geld van de boetes gaat naar een goed doel.

Goede doel boetegeld
Het boetegeld dat betaalt wordt aan het Radboud Sportcentrum komt volledig ten goede aan de Stichting Kanker Zien. Deze stichting heeft als doel om initiatieven te ondersteunen die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen.