Zoek in de site...

Een ticketuur reserveren

Studenten en alumni
Studenten en alumni met een studenten jaar- of maandabonnement kunnen vanaf vijf dagen van tevoren tickets reserveren, maximaal twee reserveringen tegelijkertijd. Bij de ticketuren geldt: vol is vol.

Om deel te nemen aan een van de diverse ticketuren reserveer je vooraf een ticket via ons online reserveringssysteem. Studenten loggen in met hun studentgegevens. Alumni loggen in met het eigen emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Je kiest voor 'Tickets' en vervolgens kies je voor 'Aanbod weergeven'. Je ziet dan het aanbod van de komende dagen. Je klikt op de sport van je keuze en tenslotte bevestig je de keuze door nogmaals je studentnummer/sportkaartnummer in te vullen. Inschrijven voor ticketuren kan ook snel en eenvoudig via de RSC app. Op de dag zelf kun je bij de ticketprinter bij de balie of op het computerplein het ticket uitprinten, het ticket wordt vervolgens automatisch uitgeprint. Het ticket is samen met de sportkaart het toegangsbewijs voor de door jou gekozen les.

Particuliere sporters, bedrijfssporters en gepensioneerde RU-medewerkers
Particuliere sporters, bedrijfssporters en gepensioneerde RU-medewerkers kunnen acht dagen van tevoren tickets reserveren, maximaal drie reserveringen tegelijkertijd. Bij de ticketuren geldt: vol is vol.

Om deel te nemen aan een van de diverse ticketuren reserveer je vooraf een ticket via onze website (dit kan ook op het computerplein op het RSC). Particuliere sporters, gepensioneerde RU-medewerkers en externe bedrijfssporters loggen in met het eigen emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Bedrijfssporters van de RU en het Radboudumc loggen in met hun werknemersgegevens. Je kiest voor 'Tickets' en vervolgens kies je voor 'Aanbod weergeven'. Je ziet dan het aanbod van de komende dagen. Je klikt op de sport van je keuze en tenslotte bevestig je de keuze door nogmaals je medewerkersnummer/sportkaartnummer in te vullen. Inschrijven voor ticketuren kan ook snel en eenvoudig via de RSC app. Op de dag zelf kun je op het computerplein het ticket uitprinten. Je hoeft alleen maar de sportkaart voor de barcodelezer te houden; het ticket wordt vervolgens automatisch uitgeprint. Het ticket is samen met de sportkaart het toegangsbewijs tot de door jou gekozen les.

Last minute ticket
Het is mogelijk om twee uur voor aanvang van de les bij de balie een extra ticket te laten uitprinten voor lessen waar nog plaatsen beschikbaar zijn. Dit zogenaamde 'last minute ticket' kun je altijd aanvragen, ook als je reeds het maximale aantal reserveringen hebt uitstaan.