Zoek in de site...

Accommodatie

Het Radboud Sportcentrum van de Radboud Universiteit beschikt over een schitterende accommodatie, waar de meest uiteenlopende sporten beoefend kunnen worden. De accommodatie bestaat uit twee sporthallen, vijf multizalen, een body & mindzaal, een spinningzaal, twee fitnessruimtes, een dojo, vier squashbanen, twee kunstgras hockeyvelden, een kunstgras voetbalveld, een kunstgras voetbal-/rugbyveld, een 400 meterbaan, twaalf kunstgras tennisbanen, een in- en outdoor klimmuur, een indoor boulderwand, twee beachvolleybalvelden, een outdoor fitness en een gezellig sportcafé met terras. Het is zowel voor sportkaarthouders (vrij sporten) als niet-sportkaarthouders (verhuur) mogelijk om een gedeelte van de accommodatie te reserveren.

Ben je op zoek naar een plattegrond van onze accommodatie? Ga dan naar de pagina wegwijzer accommodatie.

Materialen die gratis ter beschikking worden gesteld door het RSC 
Er mag standaard alleen gebruik gemaakt worden van netten, doelen, indien nodig de muziekkast en indien bevoegd de klimtouwen behorend bij de gehuurde accommodatie. Het gebruik van matten, trampolines e.d. zijn zonder toestemming vooraf niet toegestaan. Het lenen van spelmateriaal is alleen toegestaan wanneer er een sportkaart en € 10,00 wordt ingeleverd als borg en geldt alleen voor: basketbal, beachvolleybal, korfbal, voetbal, volleybal, handbal, frisbee, tafeltennisbatjes en tafeltennisballetje.

Materialen die kunnen worden gehuurd
Rackets (tennis, squash en badminton)

Materialen die kunnen worden gekocht
Tennisballen, squashballen, Badminton shuttles

Aanvragen voor het huren van accommodatie voor activiteiten waarbij andere materialen gebruikt worden kunnen worden gedaan via secretariaat-rsc-cf@ru.nl

Lichten aan bij buiten sporten
Voorwaarde voor het aandoen van de lampen buiten is dat er minimaal 6 deelnemers zijn op het hockey-, voetbal-, rugbyveld of de loopbaan aan het sporten zijn. Bij de beachvolleybalvelden mogen de lichten aangemaakt worden indien er minstens vier spelers zijn.