Zoek in de site...

Surfen

"Surfen in Nijmegen? Kan dat?"
En of dat kan! De Nijmeegse Studenten Surf Vereniging Aeolus surft al meer dan 20 jaar fanatiek in Nijmegen, maar ook ver daarbuiten. Dus, ben jij een fanatieke windsurfer? Of heb jij altijd al willen leren surfen? Dit is je kans!

Aeolus heeft haar eigen clubhuis aan de Kraayenbergse Plassen, even ten zuiden van Nijmegen en beschikt over een grote verzameling modern surfmateriaal voor zowel beginners als gevorderden. Aeolus surft niet alleen op haar eigen stek, maar gaat regelmatig naar Zeeland, Friesland of zelfs naar Spanje, Denemarken of Portugal om de wind op te zoeken. Naast surfen biedt Aeolus ook gezelligheid; om het surfen af te wisselen worden regelmatig activiteiten als karten, schaatsen, klimmen, mountainbiken en borrels georganiseerd. Last but not least organiseert Aeolus jaarlijks het spetterende Go-Surfing event.

Elk voor- en najaar wordt er een beginnerscursus gegeven. Deelnemers leren in 4 lesmiddagen de basics van het windsurfen en zijn dan ook nog eens meteen voor een half jaar lid.

Studentensportvereniging: Aeolus