Zoek in de site...

Sportraad (NSSR)

De Nijmeegse Studenten Sport Raad (NSSR) behartigt de belangen van alle studenten met een sportabonnement, zowel van de Radboud Universiteit als van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Het hoofddoel van de NSSR is het stimuleren van de studentensport in Nijmegen. Tevens is de NSSR een koepel van zo'n 40 studentensportverenigingen.

Taken van de NSSR

  • het verstrekken van subsidies aan deelnemers en organisatoren van sportevenementen;
  • het verlenen van ondersteuning bij het organiseren van (studenten)sportevenementen;
  • het promoten van (inter)nationale toernooien en het verzorgen van de inschrijvingen;
  • het behandelen en (proberen) oplossen van vragen, klachten, ideeën, enzovoort op het gebied van (studenten)sport;
  • het behartigen van de belangen van de studentensportverenigingen in Nijmegen en van alle studenten met een sportabonnement bij het Radboud Sportcentrum.

Evenementen
De NSSR organiseert jaarlijks ook diverse evenementen voor alle studenten, zoals de Sportsnight, het Rackettoernooi en het Sportgala, met de bijbehorende Sporter van het Jaar Verkiezing. Ga naar de evenementenpagina voor meer informatie over alle NSSR-evenementen.

Ook zorgt de NSSR er ieder jaar voor dat er een geweldig Nijmeegs Batavierenraceteam samengesteld wordt en dat er ieder jaar een Nijmeegse afvaardiging meedoet aan het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK). Ten slotte helpt de NSSR ook met het organiseren van de Campusrun, Radboud Sports en de sportdagen tijdens de introductie van de RU en de HAN.

Meer weten?
Ga dan naar www.nssr.nl of kom een keer langs op kantoor! Elke werkdag zijn de leden van het Dagelijks Bestuur aanwezig tussen 10:00 - 17:00 uur in kamer N - 01.310 in de ondergang van het Radboud Sportcentrum.

Nijmeegse Studenten Sport Raad (NSSR)
Radboud Sportcentrum, Kamer N -1.310
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen
(024) 361 23 94
bestuur@nssr.nl