radboud campus drone foto oktober 2024
radboud campus drone foto oktober 2024

Science Park: ruimte voor kennisintensief ondernemen

Het Science Park is dé plek voor samenwerking, innovatie en impact. Het Science Park biedt bedrijfsruimte voor kennisintensieve bedrijven die nauwe banden hebben met kennisinstellingen op de campus van de Radboud Universiteit en Radboudumc, bijvoorbeeld op het gebied van onderzoek. Dit kunnen startende ondernemingen zijn, maar ook doorgroeiers en grotere bedrijven.

Mercator II

Bedrijfsruimte huren op het Science Park

Heb je een beginnend kennisintensief bedrijf dat nauwe banden heeft met een van de kennisinstellingen Radboud Universiteit, Radboudumc of Hogeschool Arnhem-Nijmegen? Dan kun je bedrijfsruimte huren op het Science Park. 

Ruimtes en faciliteiten op Science Park 

In de gebouwen Mercator II en III op het Science Park kun je ruimte huren in verschillende soorten en formaten. In de komende jaren komt er op het Science Park nieuwe bedrijfsruimte beschikbaar  - zowel kantoren als laboratoria - voor kennisintensieve bedrijven.
Huur je bedrijfsruimte op het Science Park, dan kun je gebruik maken van voorzieningen zoals bedrijfshulpverlening (BHV), receptie, post, schoonmaak en vergaderfaciliteiten. 

Gunstig voor starters

Voor startende ondernemers heeft het Science Park gunstige voorwaarden, zoals flexibele huurcontracten en een aantrekkelijk prijsniveau. Bovendien kunnen startende ondernemers op het Science Park gebruik maken van coaching en advies van Mercator Launch.

Meer weten? Neem contact met ons op. 

Science Park Stories

basisschoolklas

Koeienzendertjes in de klas geven mogelijk meer informatie over pesten

Basisschoolleraren kunnen pesten beter tegengaan, als ze meer inzicht hebben in de sociale dynamiek, volgens ontwikkelingspsycholoog Nathalie Hoekstra. Ze gebruikte trackers voor koeien om bewegingen van leerlingen in de klas in kaart te brengen

Steven Bronsveld is oprichter van de start-up Bronscode

‘Ik ga volop de kans benutten om te netwerken, vooral op het gebied van high tech interfacing’ 

Radboud Universiteit en Radboudumc werken samen met Alliander, ASMPT, OBS Medical en ASML. Maar wat levert samenwerken met AI-professionals met 5 jaar praktijkervaring op? Steven Bronsveld legt je haarfijn uit hoe waardevol het kan zijn. 

werkbezoek burgemeester Bruls en wethouder EZ de heer Brom

Burgemeester Bruls en wethouder Brom op bezoek bij het Institute for Molecules and Materials

Op vrijdag 24 januari ontving het IMM Burgemeester Hubert Bruls, Wethouder Economische Zaken John Brom en Accountmanager Health & Hightech Monique Schaap-Kersten van de Gemeente Nijmegen voor een werkbezoek.

Marty Herregraven (TechnoCentrum) voor de compressor en ballon. De andere deelnemers van het projectteam die erg veel werk hebben verzet zijn Erik van den Boogert (Donders Instituut), Frits Jansen (HFML), en Koen van Leeuwen (Campus & Facilities) / Foto: Dick van Aalst.

TechnoCentrum bespaart geld én milieuschade

Een project waarmee de universiteit jaarlijks 240.000 euro bespaart met het hergebruik van helium. En waarmee ook het milieu een handje is geholpen.

Spacecific team vlnr Rik, Reinier en Benno

Spacecific: studenten werken aan commercieel lokalisatiesysteem voor raketten

Drie studenten van de TU Eindhoven, die ‘raketervaring’ opdeden bij het Radboud Radio Lab, konden dankzij een lening van OostNL op het Nijmeegse Science Park met hun bedrijf Spacecific starten. Ze maken lokalisatiesystemen voor raketten.

Richard van Wezel en student in lab

OnePlanet werkt aan wetenschap waar markt voor is

Nieuwe digitale technologie ontwikkelen voor een gezonde en duurzame wereld. Dat is het doel van OnePlanet, het samenwerkingsverband van Wageningen University & Research, Radboud Universiteit en Radboudumc en Imec, een Belgisch onderzoekscentrum.

Duurzaam én mooi: gevels worden groen met gekleurde zonnepanelen

Duurzaam én mooi: gevels worden groen met gekleurde zonnepanelen

De innovatieve startup Soluxa combineert het noodzakelijke met het esthetische: zonnepanelen met kleur, die op gevels van gebouwen kunnen worden geplaatst. Deze zomer leverden ze hun eerste pilotproject op: een zonnegevel op het Huygensgebouw.

Contact

Wil je bedrijfsruimte huren op het Science Park? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Heb je een andere vraag over het Science Park, neem dan contact op met Mathijs Buddingh', projectleider Science Park. 

Huur je al bedrijfsruimte op het Science Park en heb je een vraag? Bekijk dan de informatie voor huurders