Verstelbare tafel en stoel voor tentamens

De Radboud Universiteit streeft naar een inclusieve werk- en leeromgeving. Daarom zijn er extra voorzieningen beschikbaar voor studenten en medewerkers die deze nodig hebben ter ondersteuning in werk en studie.

Studenten met voorzieningen kunnen tijdens een tentamen gebruik maken een elektrisch in hoogte verstelbare tafel met bureaustoel. De tentamenorganisatie van een faculteit kan de aanvraag indienen. Dit meubilair is kosteloos beschikbaar tijdens een tentamen in een collegezaal op de campus.

Het aanvraagproces is eenvoudig en dient uiterlijk twee weken voor het tentamen te worden ingediend via het formulier op deze pagina. De set (inclusief verlengsnoer) wordt voorafgaande aan het tentamen geleverd zodat de student voldoende tijd heeft om de hoogte goed in te stellen. Na afloop van het tentamen worden de tafel, stoel en verlengsnoer weer opgehaald.

Contactafdeling