Studie combineren

Zijn er persoonlijke omstandigheden die invloed hebben op je studie? Bekijk welke ondersteuning je kunt krijgen.

 • Studeren met een functiebeperking

  Als je een functiebeperking hebt en aan de Radboud Universiteit studeert, kun je ondersteuning krijgen. Op deze pagina lees je of je in aanmerking komt voor persoonlijke begeleiding, extra voorzieningen of andere hulp en hoe je dit kan aanvragen.

 • Studie en mantelzorg combineren

  Als je mantelzorger bent en aan de Radboud Universiteit studeert, kun je begeleiding krijgen. Op deze pagina lees je hoe jij hier in aanmerking voor komt en wat voor begeleiding, advies en/of compensatie wij jou kunnen bieden.

 • Studie en ouderschap combineren

  Als je zwanger bent of een kind hebt en aan de Radboud Universiteit studeert, kun je begeleiding krijgen. Lees hier wat voor begeleiding er is en hoe je deze begeleiding kan aanvragen.

 • Studie en topsport combineren

  Als je als topsporter aan de Radboud Universiteit studeert, kun je begeleiding krijgen. Op deze pagina lees je hoe jij hier in aanmerking voor komt en wat voor begeleiding, advies en/of compensatie wij jou kunnen bieden.

 • Studie en toptalent in kunst en cultuur combineren

  Als je als toptalent in kunst en cultuur aan de Radboud Universiteit studeert, kun je begeleiding krijgen. Op deze pagina lees je hoe jij hier in aanmerking voor komt en wat voor begeleiding, advies en/of compensatie wij jou kunnen bieden.