Parkeerabonnement

Iedere medewerker en student kan een parkeerabonnement aanvragen. Met een parkeerabonnement mag je op alle parkeerplaatsen en in alle parkeergarages van de universiteit parkeren. Een parkeerabonnement kost €15 per maand voor medewerkers en studenten en €45 voor externen.

Aanvragen

  • Voor medewerkers: vul het formulier Parkeerabonnement medewerker in
  • Voor studenten: vul het formulier Parkeerabonnement student in.
  • Voor externe medewerkers of bedrijven: vul het formulier Parkeerabonnement bedrijf of externe medewerker in

Het aanvraagformulier kan na het downloaden en invullen worden verzonden naar parkeren-cf [at] ru.nl (parkeren-cf[at]ru[dot]nl).

Parkeerabonnement opzeggen

Je kunt je parkeerabonnement elke maand opzeggen. Let erop dat je je abonnement op tijd opzegt als je uit dienst gaat of om een andere reden (tijdelijk) geen gebruik maakt van je parkeerabonnement.

Opzeggen

Zeg het parkeerabonnement op via het opzegformulier parkeerabonnement. Stuur een scan van het ondertekende formulier naar parkeren-cf [at] ru.nl (parkeren-cf[at]ru[dot]nl)

Opzegtermijn

De opzegtermijn is een kalendermaand. De opzegtermijn geldt ook voor een tijdelijke onderbreking van je parkeerabonnement.

Kentekenherkenning

Op het parkeerterrein aan de Verlengde Erasmuslaan (P7A) en de parkeergarage Gymnasion (P7B) geldt parkeren met behulp van kentekenherkenning. Bij de ingang van het parkeerterrein wordt het kenteken van de auto automatisch geregistreerd. Voor abonnementshouders geldt dat het kenteken aan het abonnement gekoppeld wordt. Abonnementhouders met meer dan één auto gebruiken hun student- of medewerkerskaart elke keer wanneer ze met een andere auto parkeren.

Contact

Hulp nodig? Neem dan contact op met Parkeerbeheer:

024 - 36 33333

Contactafdeling