Parkeerabonnement

Parkeerabonnement aanvragen, wijzigen of beëindigen met U-/S-nummer

Parkeerabonnement aanvragen voor Mercator Science park

Parkeerabonnement

Iedere medewerker en student kan een parkeerabonnement aanvragen. Met een parkeerabonnement mag je op alle parkeerplaatsen en in alle parkeergarages van de universiteit parkeren. Een parkeerabonnement kost €15 per maand voor medewerkers en studenten en €45 voor externen.

Aanvragen

  • Iedereen met een U- of S-nummer kan een parkeerabonnement aanvragen via de Selfservice.
  • Huurders op Mercator Science park kunnen een parkeerabonnement aanvragen via de MSP pagina.
  • Medewerkers met een z-nummer die bij de Universiteit willen parkeren kunnen een verzoek indienen bij beveiligingondersteuning [at] radboudumc.nl (beveiligingondersteuning[at]radboudumc[dot]nl).
  • Voor medewerkers met een e-nummer of voor (externe) bedrijven: vul het formulier “Parkeerabonnement bedrijf of externe medewerker” in. Dit aanvraagformulier kan na het downloaden en invullen worden verzonden naar: parkeren-cf [at] ru.nl (parkeren-cf[at]ru[dot]nl)

Parkeerabonnement opzeggen

Je kunt je parkeerabonnement elke maand opzeggen. Let erop dat je je abonnement op tijd opzegt als je uit dienst gaat of om een andere reden (tijdelijk) geen gebruik maakt van je parkeerabonnement. De opzegtermijn is minimaal een kalendermaand. De opzegtermijn geldt ook voor een tijdelijke onderbreking van je parkeerabonnement.

Heb je een u- of s-nummer dan kun je het abonnement opzeggen via de Selfservice

Overige medewerkers of externen kunnen opzeggen door middel van een e-mail naar: parkeren-cf [at] ru.nl (parkeren-cf[at]ru[dot]nl).

Kentekenherkenning

Op het parkeerterrein aan de Verlengde Erasmuslaan (P7A), parkeergarage Gymnasion (P7B), Parkeergarage Grotius (P6) en parkeergarage Huygensgebouw (P11) geldt parkeren met behulp van kentekenherkenning. Bij de ingang van het parkeerterrein wordt het kenteken van de auto automatisch geregistreerd. Voor abonnementshouders geldt dat het kenteken aan het abonnement gekoppeld wordt. Wanneer je met een ander/nieuw kenteken komt moet je de eerste keer je pas gebruiken om deze te koppelen. Abonnementhouders met meer dan één auto gebruiken hun student- of medewerkerskaart elke keer wanneer ze met een andere auto parkeren. 

Contact

Heb je een vraag over parkeren of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met het Service Centre.

024 - 36 33333

Contactafdeling