Automaten

Verspreid over de campus staan automaten voor warme dranken, frisdrank, snacks en kantoorartikelen. Daarnaast staan er ook Health Food Walls in het Huygensgebouw, het Erasmusgebouw en de Centrale Bibliotheek.

In de automaten kun je betalen met betaalpassen van Maestro, Mastercard en Visa. Bij de Health Food Walls gaat de betaling via QR code in de bijbehorende app.

In het assortiment van de automaten is gekozen voor producten met keurmerken en eerlijke, biologische producten. Ook is er keuze in producten met minder suiker. Je kan bij alle koffieautomaten je eigen mok gebruiken. 

Storingen

Is er een storing bij een automaat? Dit kan je melden via:

Storing in automaten voor warme dranken, frisdrank, snacks en school supplies
Bel +31 24 363 33 33 (bereikbaar op werkdagen 08.00 – 16.30) of mail naar servicecentre-cf [at] ru.nl (servicecentre-cf[at]ru[dot]nl). Vermeld altijd de soort storing, het gebouw, verdieping en het automaatnummer, dit staat op het display van de automaat als je op de i-knop drukt.

Storing aan ‘Douwe Egberts Coffee Kitchen’
Bel 0800 66 61 234 voor het Douwe Egberts Customer Center.

Storing Health Food Wall
Bel +31 6 28 18 53 49 óf stuur een e-mail naar manager [at] healthfoodwall.com (manager[at]healthfoodwall[dot]com).

Is er een storing en is er geen uitgifte mogelijk van het product? Dan wordt de gedane betaling binnen 24 uur teruggestort op je rekening. Dit geldt voor alle automaten op de campus. 

Plaatsing en onderhoud automaten

Campus & Facilities zorgt voor de plaatsing, verzorging, onderhoud en het oplossen van storingen van automaten. De levertijd voor het plaatsen van een nieuwe automaat is ongeveer 10 weken. 

Storing of vraag?

Neem dan contact op met Campus & Facilities:

+31 24 363 33 33