Sportruimte reserveren

In het Gymnasion zijn verschillende zalen, hallen en velden beschikbaar om vrij te kunnen sporten en bewegen.  Zowel RSC leden als niet-leden kunnen deze reserveren.

Reserveren voor niet-leden

Niet-leden kunnen een sportruimte reserveren via accommodatie-rsc-cf [at] ru.nl (accommodatie-rsc-cf[at]ru[dot]nl). Vanaf 24 uur van te voren kun je ook telefonisch (024-3612392) of aan de balie reserveren. Voor niet-leden gelden de volgende tarieven: 

Reserveren voor leden

Leden kunnen vanaf 48 uur van te voren gratis een sportruimte of sportveld reserveren. Je reservering geldt voor één uur. Als er na jouw reservering geen andere reserveringen zijn, kun je langer gebruik blijven maken van de faciliteiten. Je reserveert het eenvoudigst via ‘Vrij sporten’ in de RSC app.

Ben je lid van het RSC en wil je eerder dan 48 uur van tevoren een sportruimte reserveren? Dit kan vanaf maximaal 8 dagen van te voren via het onderstaande formulier.

Voorwaarden reservering

Als je een accommodatie reserveert moet minstens de helft van het aantal deelnemers een RSC-abonnement hebben. Je toont je abonnement vooraf bij de balie. Niet-leden kunnen voor € 8,00 per persoon ook meedoen aan sportactiviteiten (behalve tennis, squash, zwemmen en fitness). Het bedrag dien je vooraf aan de balie te betalen.

Sportmaterialen lenen, huren of kopen

Voor het lenen, huren of kopen van materiaal kun je terecht bij de balie van het Gymnasion. Lees hier meer.

Lichten aan bij buiten sporten

Als er minimaal zes deelnemers op het hockey-, voetbal-, rugbyveld of de loopbaan aan het sporten zijn, mogen de buitenlampen aan worden gezet. Bij de beachvolleybalvelden mogen de lichten aan als er minstens vier spelers zijn.

Contact

Radboud Sport & Cultuur

+31 24 361 23 92