Ticketuren RSC

Met een RSC-abonnement kan je aan veel activiteiten in de vorm van een ticketuur deelnemen. Dit betekent dat je van tevoren een ticket moet reserveren om deel te kunnen nemen aan deze groepsles. Er zijn wel 300 van deze lessen per week die variëren van een barbell workout tot yoga, en van zingen tot kickboksen. Een klein aantal van deze ticketuren wordt zelfs online aangeboden zodat je ze kunt volgen vanuit je eigen huis. Handig voor als je een keer weinig tijd hebt, in het buitenland zit of iets nieuws wilt proberen zonder dat er iemand meekijkt. 

Bekijk een overzicht van alle ticketuren

Reserveren

Je reserveert een 'ticketuur' via de RSC website of de RSC app. Voor aanvang van de les print je je ticket bij een ticketprinter op de begane grond van het Gymnasion. Dit printen kan vanaf 3 uur voor aanvang van je activiteit. Samen met je lidmaatschapspas vormt dit ticket jouw toegangsbewijs tot de les. De docent kan je vragen beiden te tonen. 

  Studenten & Alumni Top Fit Card Fit Card
Reserveringsperiode 5 dagen van tevoren 8 dagen van tevoren 8 dagen van tevoren
Maximum aantal reserveringen 2 3 3

Last minute ticket

Je kunt twee uur voor aanvang van een les bij de balie een extra ticket laten uitprinten voor lessen waar nog plaatsen beschikbaar zijn. Dit 'last minute ticket' kun je altijd aanvragen, ook als je het maximale aantal reserveringen hebt uitstaan.

Afmelden

Heb je een ticket gereserveerd, maar kun je onverhoopt niet komen? Annuleer dan je ticket via de RSC website of de RSC app. Je kan je voor elk ticketuur tot 1 uur van tevoren kosteloos afmelden. 

No show-blokkade en boete

Als je binnen 28 dagen 2 keer niet komt opdagen voor je reservering zonder minimaal een uur van tevoren te annuleren, wordt de mogelijkheid om te reserveren voor 28 dagen geblokkeerd. Je kunt de blokkering opheffen door bij de balie € 2,00 te betalen. Dit geld gaat naar een goed doel. 

Contact

Radboud Sport & Cultuur

+31 24 361 23 92