Vrij sporten RSC

Met een RSC-abonnement kan je vrije sporten beoefenen zoals fitness, zwemmen, tennis, squash, boulderen en hardlopen op onze loopbaan. Sporten waarbij je niet direct onder begeleiding van een docent staat, noemen wij vrije sporten. Via de RSC app kun je hiervoor een reservering maken op het moment dat het jou uitkomt. 

Bekijk een overzicht van de vrije sporten

Reserveren

Je kan reserveren voor vrij sporten via de RSC website of in de RSC app. Bij het reserveren van vrij sporten maken we onderscheid tussen verschillende sporten: 

Tennis, squash en zwemmen
 

  Studenten & Alumni Top Fit Card  Fit Card
Reserveringsperiode 48 uur van tevoren 48 uur van tevoren 48 uur van tevoren
Maximum aantal reserveringen Tennis: 1
Squash: 1
Zwemmen: 2
Tennis: 1
Squash: 1
Zwemmen: 2
Tennis: 1
Squash: 1
Zwemmen: 2
Ticket printen? Ja, en tonen aan de RSC balie voor alle spelers. Bij zwemmen ticket gebruiken om poortje te openen.  Ja, en tonen aan de RSC balie voor alle spelers. Bij zwemmen ticket gebruiken om poortje te openen.  Ja, en tonen aan de RSC balie voor alle spelers. Bij zwemmen ticket gebruiken om poortje te openen. 

 

Fitness, spierplein, boulderen, klimmen, hardlopen, solospinnen
 

  Studenten & Alumni Top Fit Card Fit Card
Reserveringsperiode 8 dagen van tevoren 8 dagen van tevoren 8 dagen van tevoren
Maximum aantal reserveringen

Fitness: 2
Andere vrije sporten: 1

Fitness: 3
Andere vrije sporten: 1

Fitness: 3
Andere vrije sporten: 1

Ticket printen? Ja, behalve voor Fitness. Daar open je het poortje met je pasje. Ja, behalve voor Fitness. Daar open je het poortje met je pasje. Ja, behalve voor Fitness. Daar open je het poortje met je pasje.

Afmelden

Heb je een reservering voor vrij sporten, maar kun je onverhoopt niet komen? Annuleer dan je ticket via de RSC website of de RSC app. Je kan je tot 1 minuut voor je gereserveerde tijd kosteloos afmelden. 

No show-blokkade en boete

Als je binnen 28 dagen 2 keer niet komt opdagen voor je reservering zonder van tevoren te annuleren, wordt de mogelijkheid om te reserveren voor 28 dagen geblokkeerd. Je kunt de blokkering opheffen door bij de balie € 2,00 te betalen. Dit geld gaat naar een goed doel. 

Contact

Radboud Sport & Cultuur

+31 24 361 23 92