Voeding: informatie, advies en begeleiding

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor alle vormen van advies over (sport)voeding? Voor bepaalde services heb je een RSC abonnement nodig, maar niet voor alles. Hieronder tref je een overzicht van de mogelijkheden.

Voedingsdocumenten

De documenten Basisvoeding, Sportvoeding en Sportsupplementen zijn opgesteld om je te informeren over hoe je een voedingsplan op kunt stellen volgens de nieuwste inzichten. Basisvoeding vormt het fundament waarop een sporter kan bouwen. Indien een sporter ondanks een uitgebalanceerd dieet niet voldoende voedingsstoffen tot zich kan nemen en aanvulling noodzakelijk is, kan er worden gekeken naar sportvoeding. Voedingssupplementen gaat over welke toevoegingen volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten een nuttig effect kunnen hebben.

Lezingen over (sport)voeding (ticketuur)

We bieden zowel lezingen over basisvoeding als lezingen over sportvoeding aan. We raden je aan om vóór het bijwonen van een van deze lezingen bovenstaande voedingsdocumenten te lezen.

Aankomende lezingen en inschrijven

Voedingsadvies algemeen (ticketuur)

In een een-op-een-gesprek van 20 minuten met onze gewichtsconsulent krijg jij de gelegenheid om al jouw vragen over voeding voor te leggen. 

Inschrijven voor voedingsadvies algemeen

Voedingsadvies medisch/sportgericht (ticketuur)

In een één-op-één gesprek van 20 minuten kun je al jouw specifieke vragen over voeding in relatie tot gezondheid of gericht op sport stellen aan (sport)diëtist Annelies van den Hoven van Die Eet & Sport.

Inschrijven voor voedingsadvies medisch/sportgericht

Individuele begeleiding (sport)diëtist

Voor diepgaande vragen over voeding in relatie tot sport en gezondheid of het starten van een individueel begeleidingstraject kunnen zowel leden als niet-leden terecht bij Annelies van den Hoven, (sport-)diëtist bij diëtistenpraktijk Die Eet & Sport.

Diëtistenpraktijk Die Eet & Sport 

Het ideale verloop

Wil je meer weten over voeding? Dan kun je het beste eerst onze voedingsdocumenten lezen. Wil je vervolgens aan de hand hiervan meer informatie over een bepaald onderwerp? Woon dan 1 of meerdere van onze lezingen bij. Heb je aansluitend hierop concrete vragen over voeding of vragen die medisch/sportgericht van aard zijn? Reserveer dan een ticketuur. Heb je aan de hand hiervan individuele begeleiding nodig? Dan kan dat uiteraard ook!

Contact

Radboud Sport & Cultuur

+31 24 361 23 92