Individuele begeleiding (sport)diëtist

Heb jij diepgaande vragen over voeding en sport of voeding en je gezondheid, of wil jij graag een individueel begeleidingstraject starten? Zowel leden van RSC als niet-leden kunnen terecht bij Annelies van den Hoven, diëtist én sportdiëtist bij diëtistenpraktijk Die Eet & Sport.

Een aantal voorbeelden:

  • Hoe kan ik op een verantwoorde en gezonde manier een aantal kilo's kwijtraken?
  • Wat moet ik voor, tijdens en na mijn trainingen eten en/of drinken om zo goed mogelijk te presteren?
  • Ik heb een hoog cholesterol en hoge bloeddruk en wil dit verlagen zonder medicijnen te gebruiken. Kan dat?
  • Ik wil graag meer bewegen, maar ik heb diabetes. Hoe pak ik dit aan?
  • Een losse huidplooimeting voor het bepalen van jouw vetpercentage behoort ook tot de mogelijkheden.

Afspraak maken 

Voor het inplannen van een intakegesprek of losse huidplooimeting kun je het contactformulier invullen op www.dieeetensport.nl onder ‘Contact’ of bellen met 06-14118575. Spreek bij geen gehoor gerust de voicemail in. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Individuele begeleiding vindt plaats op eigen kosten en is in veel gevallen te verhalen op jouw zorgverzekering. Zie voor meer informatie www.dieeetensport.nl onder ‘Tarieven en vergoedingen’. Verhinderd? Geen probleem, maar geef dit wel uiterlijk 48 uur van tevoren aan Annelies door. De gereserveerde tijd wordt dan niet bij jou in rekening gebracht.

Locatie en tijden

Elke maandag houdt Annelies spreekuur tussen 12.00 en 18.00 uur in ruimte RSC1, op de eerste verdieping van het Gymnasion.

Extra informatie

Annelies is in 2010 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze heeft ervaring als diëtist in de zorg en heeft in 2012 de post-HBO opleiding tot sportdiëtist succesvol afgerond. Annelies is geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, het SCAS-register voor sportdiëtisten en is lid van Vereniging Sportdiëtetiek Nederland.

Contact

Radboud Sport & Cultuur

+31 24 361 23 92