Interne competitie veldvoetbal

Leden van RSC kunnen in teamverband deelnemen aan een door ons georganiseerde interne competitie veldvoetbal. Binnen de interne competitie zijn er twee periodes: de eerste vanaf september t/m december en de tweede vanaf maart t/m juni. Het inschrijfgeld bedraagt €25,- per team. Een team moet minimaal 10 personen hebben. 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er een aantal poules geformeerd. We proberen ieder team 1 maal per week te laten spelen. Aan het einde van de periode zal na de poule-fase en knock-outfase met uiteindelijk een finale plaatsvinden. De wedstrijden worden gespeeld op een half voetbalveld. Bij onvoldoende belangstelling kan het RSC besluiten de betreffende competitie niet door te laten gaan; het inschrijfgeld wordt dan gerestitueerd. Bij veel animo geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Er kunnen maximaal 32 teams meedoen.

Interne competitie 2023/2024

Blok 1 (najaar 2023)

Inschrijving: donderdag 7 september t/m donderdag 21 september, inschrijven met minimaal 10 personen.
Speeldata: start eind september of begin oktober. Speeldagen van maandag t/m vrijdag. In overleg kunnen wedstrijden op vrijdagavond en zaterdag overdag plaatsvinden. Het speelschema en het reglement ontvang je spoedig na de inschrijfdeadline.
Kosten: per team € 25,- inschrijfgeld.

Blok 2 (voorjaar 2024)

Inschrijving: maandag 5 t/m maandag 19 februari, inschrijven met minimaal 10 personen.
Speeldata: start competitie begin maart. Speeldagen van maandag t/m vrijdag. In overleg kunnen wedstrijden op vrijdagavond en zaterdag overdag plaatsvinden. Het speelschema en het reglement ontvang je spoedig na de inschrijfdeadline.
Kosten: per nieuw team eenmalig € 25,- inschrijfgeld. Indien je bij veldvoetbal in blok 1 hebt deelgenomen en in blok 2 met dezelfde teamnaam inschrijft hoef je niet nogmaals te betalen.

Locatie

De wedstrijden vinden plaats op de velden van het Gymnasion (Heyendaalseweg 141).

Deelname

Een abonnement 2023/2024 bij Radboud Sport en Cultuur is vereist. Bij inschrijving wordt er een teamformulier ingevuld en opgestuurd met daarop alle namen van de spelers van het team met de abonnementsnummers. Er zal steekproefsgewijs gecontroleerd worden of alle deelnemers in het bezit zijn van een geldig abonnement. Indien een team tweemaal betrapt wordt op deelname van een niet-lid wordt het gediskwalificeerd en uit de competitie gehaald.

Beslissingen

De organisatiecommissie behoudt zich het recht voor die beslissingen te nemen, die nodig zijn voor een goed verloop van de interne competitie.

Inschrijven

Inschrijven doe je door het inschrijfformulier (zie hieronder) te downloaden en volledig in te vullen. Alle namen en sportkaartnummers van de deelnemende personen moeten op dit formulier vermeld staan (is dit niet het geval, dan kan er geen deelname plaatsvinden). Vervolgens mail je het ingevulde formulier naar internecompetitie-rsc-cf [at] ru.nl. Spoedig na de laatste inschrijfdag ontvang je een mail van de Interne Competitieleiding met de poule-indeling. Na ontvangst van deze mail kun je de betaling voldoen via de balie van het sportcentrum (je kan hier met PIN betalen). Je dient voor aanvang van de competitie betaald te hebben. De inschrijving is pas definitief als je betaald hebt. Er is plek voor maximaal 32 teams en voor aanmeldingen geldt: vol is vol.

Nice to know

FC Kunde is de studenten veldvoetbalvereniging waar je bij aan kunt sluiten. Morado CF is de studenten zaalvoetbalvereniging waar je welkom bent.

Een sportieve competitie toegewenst!

Contact

Radboud Sport & Cultuur

+31 24 361 23 92