Keuzemodel

Met het Keuzemodel kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden flexibel inzetten. Op deze pagina vind je alles wat je als medewerker moet weten over het Keuzemodel.

 • Deadlines Keuzemodel

  Het is belangrijk dat je je keuzes op tijd doorgeeft. Als je te laat bent kun je je vergoeding niet (eerder) ontvangen of je bron, zoals je vakantiegeld of eindejaarsuitkering, toch nog inzetten. De data vind je op de pagina ‘Deadlines keuzemodel’.

 • Gevolgen Keuzemodel

  Een ruilkeuze maken in het Keuzemodel kan gevolgen hebben voor de berekening van sociale uitkeringen. Lees alles over de gevolgen op de pagina ‘Gevolgen Keuzemodel’.

 • Keuzemodel

  Met het Keuzemodel kun je je arbeidsvoorwaarden voor een deel zelf samenstellen. Ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen of de vergoeding van je sportabonnement. Lees meer op de pagina ‘Keuzemodel’.

 • Keuzemodel aanpassen

  Je past je Keuzemodel zelf aan in BASS. De handleiding hiervoor vind je op de pagina ‘Keuzemodel aanpassen. Houd rekening met verschillende deadlines voor het Keuzemodel.

 • Opties in Keuzemodel

  In het Keuzemodel kun je salaris, vakantie-uren, vakantiegeld of je eindejaarsuitkering ruilen voor een (aanvullende) vergoeding van kosten. Je kunt ook vakantie-uren kopen of verkopen. Lees meer op de pagina ‘Opties in Keuzemodel’.