Radboud Actualiteitencolleges

Wetenschappers van de Radboud Universiteit stellen verdiepende vragen bij maatschappelijke vraagstukken. Ze brengen de nieuwste wetenschappelijke inzichten onder de aandacht van politici en beleidsmakers.

 

De grenzen van het demonstratierecht | Radboud Actualiteitenpodcast met jurist Rian de Jong

Koranverbranding, boerenprotesten, klimaatacties: vele demonstraties in de afgelopen tijd roepen vragen over de grenzen van het demonstratierecht. Jurist Rian de Jong licht het demonstratierecht toe. Kan met de huidige wet de openbare orde adequaat worden gehandhaafd, of moet deze worden herzien? Luister naar deze Radboud Actualiteitenpodcast over de grenzen van het demonstratierecht. Soundcloud | Spotify | Apple Podcasts 

 

Politiek Den Haag

De Radboud Actualiteitenpodcasts  zijn gericht op wetenschappelijke verheldering en verdieping bij maatschappelijke vragen en uitdagingen voor politici en beleidsmakers in politiek Den Haag. Een initiatief van de Radboud Universiteit en verzorgd door Radboud Reflects. 

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u op de hoogte blijven van toekomstige Radboud Actualiteitencolleges? Mail dan denhaag [at] ru.nl (denhaag[at]ru[dot]nl).